fredag, februar 29, 2008

FORFØRT?

Jeg er sentimental, romantisk, naiv og alt andet i den boldgade.

Jeg kan blive rørt ved at se den reklame hvor en masse forskellige gruppe mennesker synger ”That’s what friends are fore”, jeg tror det er for et chokoladeæg ;-) Denne samhørighed på tværs af alder, køn, holdninger, som reklamen prøver at give udtryk for, elsker jeg.
Her er sangen i en anden udgave.

Og så sidder jeg her ved computeren, landmanden sidder og ser fjernsyn, og frem toner en masse mennesker, som synger en godmorgen sang. Her står flere politikere, sangere, tv og radio folk og synger en sød melodi med en sød (banal?) tekst, men den går lige ind, jeg sidder og smiler. Bagefter viser det sig at være en P3reklame for Sangens år. Kald mig bare naiv med en dårlig smag, men jeg elsker sådanne fællessange ;-)

9 kommentarer:

 1. Jeg synes ikke, du er spor naiv :-) Jeg hørte godt godmorgen-sangen for lidt siden og måtte da lægge strikketøjet fra mig for at nyde hele stemningen ved sangen. Den rørte mig et sted indeni. Musik, ord og mængden af mere eller mindre kendte mennesker...det var pragtfuldt :-) Tak for linket.

  SvarSlet
 2. Tak Johanne, så er jeg ikke alene. Jeg bliver rørt, måske fordi det at se Pia, Helle og Margrethe står der og synge sammen med en glæde over det at synge, det gør mig glad.

  SvarSlet
 3. Så også klippet med Godmorgen-sangen et par gange på DR i går aftes...en rigtig sød, lille sang, der giver godt humør...og det er vel ikke det værste, der kan ske?! :-)
  Go' weekend!

  SvarSlet
 4. I så fald kan jeg melde mig i din klub af naive med dårlige smag :)
  Bare jeg ser Dannebrog blive hejst inden en fodboldkamp er jeg igang med at snøfte og tørre mine øjne. For mit vedkommende synes jeg, at det er blevet udviklet med alderen - efter jeg har fået børn??
  For mig er det et synligt bevis på, at du har et blødt og varmt og bankende hjerte, så blive du bare ved med at være romantisk.
  PS: Jeg så den med politikerne på tv igår - og jeg blev også rørt ;)

  SvarSlet
 5. og mon ikke jeg havde lommetørklædet fremme i går til gymnastikopvisningen...flaget der hilses med...det fællesskab de unge har på holdet...nu piver jeg lige igen :) vi må, jeg gør ihvertfald, tro på at det er godt at kunne røres
  God weekend :-)

  SvarSlet
 6. Jeg kan sagtens følge dig. Har dog ikke lige set den der godmorgensang.. endnu. :-) Kommer til at tænke på om det er en "kvindeting". Gad vide om det også er en følelse mænd kender/har?

  SvarSlet
 7. Dejlige fællessange går lige ind i vores følelser - så jeg forstår dig SÅ godt, Lene.

  SvarSlet
 8. Lea, at en sang gør en i godt humør er absolut ikke det værste :-), også god weekend til dig.

  Helle, vi er åbenbart ikke så få alligevel :-) og jeg kan godt genkende det med følelserne som sidder endnu mere uden på trøjen efter børnene er kommet til :-)
  God weekend til dig og dine

  Anne, jeg havde fulgt dig, hvis jeg var tilstede :-) også god weekend til dig.

  Jane, min mand kan også blive rørt, nok mest når vores børn er involveret, men han sad nu også med et lille smil, da vi så Pia og Helle synge igennem :-)Men ellers er han rigtig træls at se film, der rører et kvindehjerte,sammen med :-) God weekend til dig :-)

  Madame, jeg er glad for at jeg ikke er alene :-) Samme følelse får jeg også når jeg synger i kor. Det at være fælles om en ting, det kan godt gøre mig høj.
  Også god weekend til dig.

  SvarSlet
 9. OK. Lene vi er mange flere end 2. :-D

  SvarSlet