onsdag, februar 13, 2008

TILBAGEBLIK

For to år siden kendte jeg ikke til bloggerverdenen, men så åbnede en avisartikel mine øjne, og jeg var fortabt.

På denne morgen sidder jeg og nærmest går i stå foran skærmen, hænderne hænger ned langs siden, jeg tænker ikke, læser ikke, er her bare, og så pludselig kommer jeg til at tænke på et billede, jeg så hos Regitze, længe førend tanken om at selv at få en blog opstod.

Bladre, bladre, bladre, det tager tid, mens 2006 passerer forbi, og der var det.

Billedet er stadig fantastisk, mine kolleger siger, det er fotofup, måske, men følelsen i min mave er reel nok. Jeg mindes, jeg bliver rørt, jeg husker den lille fod, der resolut gav moderen et spark under ribbenene, så hun mistede pusten. Jeg husker den lykkefølelse, det var, første gang jeg mærkede den lille ”fiskehale” der viftede. Hver gang jeg ser en lille nyfødt, så tænker jeg på det mirakel, det er, at to cellers sammensmeltning skaber et lille menneskebarn, som 9 måneder senere kommer til verden.

I denne måned kom et lille nyt familiemedlem til verden. Mine svigerforældre fik 9 børn, som fik 24 børnebørn, som indtil nu har fået 16 oldebørn. Og det er kun 9 af børnebørnene, der er blevet forældre, så det kan blive til en kæmpeflok oldebørn.

Det andet minde jeg fik ved synet af den lille fod, har jeg allerede beskrevet under navnet anonym hos Regitze ;-)

Ikke mere stilstand foran skærmen, landmanden og jeg skal ud og kigge på Macpro, det er noget andet end barbiedukker og turtles ;-)

9 kommentarer:

  1. Der er ingen ende på de ting, de kan få os til at gøre - ved at henvise til vores mave ;-) Jeg kender godt din følelse - jeg har en "lille" unge på 14, han bruger str. 43 i sko og jeg kigger nogle gange og mindes - eller tager hans første fodboldstøvler frem, dem har jeg selvfølgelig gemt :-)men hans str. 43 er noget helt andet, end alle andre str. 43 - ikke?

    SvarSlet
  2. Helle, sådan er det jo :-)

    SvarSlet
  3. ...legetøj for voksne! God mac-jagt - jeg "nøjes" med min dejlige HP Pavilion bærbare ... med trådløs net så jeg kan skype og blogge fra sofaneseren.

    SvarSlet
  4. Lizelotte, det er ikke til os, men for datteren, vi undersøger markedet :-)

    SvarSlet
  5. Hvor bliver den tid af - igår lå hun i min mave - nu er hun myndig..... Mine morforældre opnåede at få 23 børnebørn og 24 oldebørn imens de levede - jeg tror aldrig vi mødtes på samme tid

    SvarSlet
  6. marianne, tiden flyver afsted, og så er det jeg tænker, så er vi gamle, når vi tænker sådan :-)

    familietræf er dejlige, så jeg håber vi får held til at få alle samlet :-)

    SvarSlet
  7. Kender godt den fornemmelse af, at tiden bare flyver derud af, hurtigere og hurtige jo ældre, vi bliver synes jeg, tiden kan man se på næste generation, når man ser dem som voksne,forstår man det ikke altid - var det ikke lige i forgårs, du så denne lille hjælpeløse fugleunge sidst...

    SvarSlet
  8. Puk, tiden ser vi på den næste generation, det er så sandt som det er skrevet :-)

    SvarSlet
  9. hvor sjovt, Lene! det var DIG, der var indeni den pragtfulde anonyme kommentar, dengang :)

    SvarSlet