lørdag, april 13, 2019

At ligge i en solstråle med godt overblik

Landmanden pløjer, medarbejderen har fri. Solen skinner og måske kommer jeg ud i det fri, lige om lidt, måske. Hundene synes ikke om konceptet, at de er indendørs og ikke i en traktor. Men en traktor, selv om den er stor, er ikke designet til at have to store ruhårede hønsehunde plus en traktorfører inde i traktorhuset. Ayla og Dexter har dog accepteret det og finder hver deres måde at udholde det. Ayla på bryggersbordet i en solstråle, Dexter lige nedenfor på det varme bryggersgulv. Nu hvor jeg er rykket ind på kontoret, er Ayla rykket med og ligger ved siden af stolen.


Landmanden og jeg har det med at grine af indforståede ting sammen, og andre ville helt sikkert ikke synes, det var sjovt. Det er det, jeg elsker allermest ved ham, at vi griner så godt sammen. At vi er vidt forskellig holdningsmæssigt, må vi leve med, vi har vist opgivet at ændre på hinanden. Alligevel tørner vi sammen gang på gang i skænderier, for det er så svært at forstå, at når nu man selv har set lyset i forhold til forskellige emner, at den anden så kan være så dum at mene noget helt andet. Latteren fra formiddagsteen sidder stadig i mig og får mig til at smile.


Hvis jeg tænker det, skal jeg gøre det. Mette - Alene i Vildmarkens motto, som også pryder hendes facebookside. Jeg er vild med det motto, og jeg øver mig i at holde fast i den tankegang, så lige nu har jeg langt om længe fået koblet vores flybilletter til rewardprofilen. Profilen fik vi oprettet, da vi tog til Finland. Det er en af de ting, vi har grinet af. Som jeg sagde, jeg kan da heller ikke tage dig med ud i verdenen. Nu har jeg, alle de gange jeg har rejst alene til København med fly, undgået de sælgere, fordi jeg ikke orkede at sætte mig ind i, hvordan man koblede sine billetter til rewardprofilen. Fluks landmanden er med, så stopper han op og snakker med sælgeren, og vupti er vi tilmeldt. Hvem er det så, der skal sørge for at få aktiveret kortene inden tidsfristen og koblet billetterne til også inden tidsfristen? Jep, pilen peger mod mig, landmanden griner bare og går ud igen til sin elskede traktor.


I går sad jeg igen på et kontor langt væk fra afdelingen, jeg fokuserede på at læse artikler OG få dem skrevet ind i en matrix. Det sidste hopper jeg tit over, fordi det forlænger tiden, jeg arbejder med artikler. I går holdt jeg fast i, at det i den sidste ende ville give mig et mere stabilt ståsted at tale ud fra. Jeg er faktisk stolt over mig selv, at jeg holdt fast. Jeg kender dog mine livliner, så min leder fik lige en sms til det heldagsmøde, hun var til, for så vidste jeg, at jeg fik thumbs up til at fortsætte.


Jeg kredser meget om at få alle de artikler nedfældet i et samlet dokument. Det tror jeg, vil give mig et bedre overblik. Det vil jeg fundere lidt mere over, for nu vil jeg gøre næste tanke i mit hoved til virkelighed. En gåtur med tid til at lade tankerne flyde frit hid og did.

Må du få en god lørdag, som startede vældig kold, men nu er frosten langt om længe væk fra græsset. Den kolde april bakker op om min manglende lyst til at gå i haven, selv om jeg på samme tid drømmer om planter i mine højbede og ukrudtet væk fra mine bærbuske. Jeg tror, jeg venter til efter påske, måske.

Godt nok har vi traner i mosen, men de her er "fanget" et andet sted4 kommentarer:

 1. Kan man grine sammen, udglatter det mange forskelligheder. Jeg kan slet ikke forestille mig et fungerende forhold uden.

  SvarSlet
  Svar
  1. Eric,vi er helt enige 😊

   Slet
 2. Man SKAL kunne grine sammen, ellers kan det hele være ligemeget!
  Det er også fint, at vi kan tage hinanden sammen til ting, vi har svært ved at tage os selv sammen til :-)
  Jeg siger en gang imellem til John, at han lige må tage mig sammen ;-)
  Og nu synes jeg i øvrigt, at vejret gerne må tage sig alvorligt sammen og 1) komme med lidt regn og 2) komme op på temperaturer, der er tilstrækkelige til at opholde sig udendørs!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ellen, det bliver i hvert fald vældig trist.
   Vejret er fint at lave markarbejde i, men haven ku godt trænge til varmere temperaturer :-)

   Slet