onsdag, oktober 29, 2008

SEKS SÆRLIGE



Lotte
har tagget mig

Reglerne er simple:
• Link til din tagger
• Nævn reglerne i din blog
• Fortæl om seks af dine særlige vaner (unspectacular quirks of yours)
• Tag seks andre bloggere
• Læg en besked hos bloggerne om, at de er blevet tagget

Og mens jeg har fulgt udfordringen rundt om i blogland, har jeg tænkt, jeg er så almindelig, så det nærmer sig kedelig, så jeg kan slet ikke prale af noget sært.

Men jeg har en vane med at sige mmmm når jeg spiser noget mad, jeg ikke selv har stået for. Så nu sidder mine niecer altid og venter fnisende på, at moster/faster tager en mundfuld og siger mmmm. Jeg burde få penge fra Marabou!

Jeg har også en vane med at blande mig, hvilket mine børn syntes var pinligt! Hvis jeg hører en mand tale højt i mobiltelefonen og fortælle sine børn, at han ikke kan finde de sidste nye tegnefilm henne på tankstationen, og jeg kan se, filmene er bag ham. Hvem prikker ham så på ryggen og peger på filmene? Ikke min datter, som forsøgte at hindre sin mor i endnu en gang at blande sig.

Jeg vil gerne diskutere tunge emner og tør også være til stede hos en, der har det svært, men jeg ser næsten aldrig ”tunge” film, foretrækker den lette genre.

Det var tre, er det en særlig vane at gå hele huset igennem, selv bag bruseforhæng og under sengen, når jeg er alene?

Jeg har jo før røbet, at jeg er en fantastisk sanger i min bil. Men jeg dagdrømmer også, alt kan ske hos mig, ikke fordi jeg ønsker det skal ske, men det er en ventil i min hverdag.

Og så har jeg svært ved at beslutte mig, når jeg handler, måske derfor jeg ikke shopper eller udskifter interiør og andet husgeråd, før det er i stykker. End ikke en grydeske! Jeg får hovedpine af at handle. Det var en lettelse, da mine børn tidligt begyndte at vide, hvad de ville have af tøj, så var jeg fri for den beslutning.

Jeg tagger Conny, Anette, Helle, Betty , Pollyanna og Janne

12 kommentarer:

  1. Takker for udfordringen, skal nok tage den op. Må lige tænke ...

    SvarSlet
  2. Det var da nogle gode nogle, du har løftet sløret for. Den der med at blande sig af ren og skær hjælpsomhed, den kan jeg godt genkende fra mig selv :-)

    SvarSlet
  3. Tænkepauser er tilladt Helle :-)

    Lotte, glad for jeg ikke er den eneste :-)

    SvarSlet
  4. Det sjove er jo, at folk som regel bliver vildt forbløffede over, at nogen vil hjælpe dem sådan helt frivilligt :-D

    SvarSlet
  5. Uhhhh, hvor er vi uhyggelig ens - bare lige med undtagelse af at gå hele huset igennem når jeg er alene. Orker det ikke, og vil bare blive endnu mere bange :D

    SvarSlet
  6. Sister,jeg føler jeg har gjort noget ved angsten, når alle døre, vinduer og brusekabiner er tjekket ;-) vi er nogle værre kyllinger :-)

    SvarSlet
  7. Haha, det var rigtig sjovt at læse, Lene! Ja, du har jo før røbet, at du synger i bilen.
    Det ikke at bryde sig om at købe ind, det har vi til fælles. Jeg undgår det helst, med mindre det er på loppemarkeder :o)

    SvarSlet
  8. madame, måske skulle jeg prøve loppemarkeder ;-)

    SvarSlet
  9. Tak for udfordringen -jeg skal prøve at finde 6 særheder, selvom det nok bliver svært;-)

    SvarSlet
  10. Pollyanna, jeg glæder mig ;-)

    SvarSlet
  11. :-) Særheder eller egenskaber ?
    Jeg synes du er skøn !

    SvarSlet