tirsdag, oktober 07, 2008

EN DEJLIG DAG

Dagen er blevet til i går, men det gør den ikke mindre god.

De sidste kartoffelrækker blev taget op, så nu er høsten over. Smørrebrødet som er fast tradition venter vi med til onsdag, hvor jeg har fri.


Det er en god fornemmelse, roen sænker sig, selvom der stadig er travlt både på gården og på mit arbejde.


Og dagen blev også dagen, hvor jeg gik fra et 5-cifret tal på chart til et 6-cifret tal, og det skete midt om natten, mens jeg sov.


Aftenvagten blev travl, som kun en mandag aften kan være, men der faldt ro over feltet som vi kom længere hen på aftenen.


Datteren har ringet på arbejde, og sønnen og jeg har sms’et efter vagten. Hvor er jeg dog glad for, at jeg fik lov til at være mor til dem. Og jeg håber og krydser fingre for, at vores planer om en storby weekend i Europa inden jul bliver til virkelighed.

2 kommentarer:

 1. Det lyder skønt med jeres planer om en storbyferie en weekend inden jul - jeg håber, I får tid og mulighed for at være sammen på denne måde.

  Tillykke med dit Chart-jubilæum.
  Dejligt også at høre, at jeres karofffelhøst nu er overstået. Så kommer der forhåbentlig lidt mere ro ind i hverdagen :-)

  SvarSlet
 2. madame, roen kommer, den har allerede indfundet sig hos mig, der skal ikke tænkes i madpakker til om eftermiddagen :-)Gemalen skal lige have lidt tid til at komme ned i gear igen ;-) det kommer.
  Jeg håber virkelig at vi får den weekend sammen, vi trænger alle til den.

  SvarSlet