lørdag, marts 02, 2013

HVAD SKYLDES HVAD? DEL 2

Enlig svale gør ingen sommer. Og et eksperiment/forsøg gør heller ikke et videnskabeligt studie, Men det kan give en erfaringsbaseret viden.

P1050335

I dag gik jeg samme tur, som jeg løb i går, så jeg prøvede at tage høreapparaterne af og på undervejs. Hold da op, jeg kan godt forstå, at jeg syntes, vi har det stille herude. Alle småfuglenes sang hørte jeg ikke uden apparaterne på. Vindens lyde hørte jeg nærmest heller ikke. Kun de store fugles skræppen og de største lastbilers lyde hørte jeg.

At jeg føler mig træt i kroppen nu, har jeg også et bud på. Landmanden og jeg har siden klokken ni i morges og frem til nu kørt 5 timer i bil. Det kan godt give en lidt stiv og øm krop. Vi drog ned til 50 km fra Esbjerg for at se på motorcykeltøj. Vores sommermotorcykeltøj er uden beskyttende materiale i bukser, og det er ikke vandtæt, så nu skulle det være. I Pyrenæerne kan der blive rigtig varmt, der er masser af skarpe hårnålesving, og regnvejr kan der også pludselig komme. Nu er der købt et sæt, som er vandtæt, men hvor man, når det ikke regner, kan tage inderdelen ud, så der er ventilation, OG der er knæbeskyttere, hoftebeskyttere, rygbeskyttere. skulderbeskyttere og albuebeskyttere, så kan de gamle vist ikke gøre mere for sikkerheden.

P1050339

At jeg er vældig mæt, kender jeg også årsagen til. Vi gad ikke de tilbud på frokost, man kunne finde på vejen op fra Herning til Viborg, så vi kørte ind til Herning og spiste på Bones. Sådan en skudefuld salat og en god stor burger kan nok mætte. De fleste af vores pommes frites kom med hjem i en pose, dem har Istvan nydt. Jeg elsker det store tag-selv softicebord på Bones, men i dag købte vi is og guf på vejen hjem, nu kan jeg så heller ikke spise mere foreløbig ;-)

Marts måned er startet dejligt med to skønne solskinsmorgener, og når marts lakker mod april, så er der to forældre, der bliver glade. Og jeg ved godt, hvad det skyldes, der er påskeferie på uddannelsesinstitutionerne, så vi får vores to unge mennesker hjem på ferie.

P1050339

God weekend til dig

4 kommentarer:

 1. Det ser ud til at være noget rigtig fedt motorcykeltøj I har købt - med sikkerheden i højsædet.

  Jeg er kommet meget i Südtyrol og har set alle de mange morcyklister, der kører der i de skarpe hårnålesving. Og jeg har misundt hver og en af dem. Mit største ønske er at få en motorcykel, og måske skulle jeg begynde at spare sammen. Jeg er nødt til at købe en ny, for jeg har ikke forstand på at reparere en brugt

  SvarSlet
  Svar
  1. Hanne, du må til at spare sammen :-) Her må motorcyklen også på værkstedet, hvis noget er galt, min mand har aldrig interesseret sig for at reparere motorcykler eller biler. Og jeg sidder jo kun bagpå, men jeg nyder det :-)

   Slet
 2. Fin fugleflok, du fik med på billedet!
  Der er mange måder at få en øm krop på, og med både løb og motorcykelkørsel har du jo i hvert fald lagt godt i kakkelovnen til den "stakkels" krop. Men som altid formår du jo at sætte ord og tanker på rigtig meget af det, du gør.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Conny, kroppen har nok bedre af løb end af motorcykelture, men til gengæld bliver sjælen så glad af skønne ture ud i det blå :-)

   Slet