onsdag, december 05, 2007

ENERGIOPLADNING

Du kender det sikkert, jeg gør i hvert fald. Når noget, jeg har lyst til, bliver droppet, fordi det er der ikke tid til i dag, du har også så mange ting, der skal nås, osv. osv.

Jeg har utallige gange, hvor jeg har haft fri en onsdag tænkt på at indfri en invitation til en kop hyggelig te hos Liselotte, men så er der altid noget, jeg synes, jeg skal have lavet herhjemme.

Nu skulle jeg jo hente julekort, og det er vigtigt, så nu kunne jeg komme af sted, og hvad sker der? Jeg føler mig fuld af energi, jeg har snakket (meget, undskyld Kenneth), jeg har grinet og jeg har jo nået det, jeg ville på de her fridage alligevel, så nu skriver jeg det ned i håb om, at det når hjernen og lagrer sig der. Lene, man får energi af at være sammen med andre mennesker i hyggeligt selskab, husk det!


Teen er brygget, datteren er hentet med en pose lækre juleboller, det er vist godt hun snart stopper ved den bager ;-) og de to mænd i familien dukker snart op.


Og i aften skal vi igen synge til kirkekoncert, så bliver der fyldt på energidepoterne igen, herligt.

13 kommentarer:

 1. Det lyder rigtig hyggeligt med den slags energiopladning, Lene. Og så også ud at synge i aften - sikke en dejlig dag;-)

  SvarSlet
 2. Det er ofte godt at gøre noget andet end det man plejer, og det er så skønt når samværet skaber synergi og overskud.
  God koncert også

  SvarSlet
 3. Lene, det var så dejligt, at du endelig fik tid til at få teen. Det var dejligt, hyggeligt og en energiopladning, så jeg synes ikke, at det skal være sidste gang :-)

  God fornøjelse med sangaftenen. Det giver også frygtelig god energi at synge af karsken bælg :-)

  SvarSlet
 4. Åh Lene det er vel nok dejlig læsning - nu du er så fuld af liv og energi og du har ret det bliver man nemlig når man er sammen med mennesker der er i stand til at give en hel masse inspiration og godt samvær - så hvad siger du til at droppe det der syngeri og komme sydpå en tur. Her mangler vi sådan set lige en frisk qvinde til lidt rengøring,bagværk, indkøb og ikke mindst liste-skrivning ;-)

  SvarSlet
 5. Mødet mennesker imellem er bare så vedkommen og fulde af eksistentialisme - at alt andet føles mindre vekommen......Vi gør det bare alt for sjældent

  SvarSlet
 6. Dejlig læsning. Hvor er det dog skønt, når vi som mennesker kan lade hinanden op.
  Syng nu af dine lungers fulde kraft, du har også så godt af det.

  SvarSlet
 7. Rart at se, du nu er afsted for at få batterierne ladet op, jeg tager hatten af for, du evner at komme ud af starthullerne og gøre noget, i det her tilfælde virker det også meget lokkende med sang på en eller anden måde. Kender godt det der med, man ikke altid når socialt samvær med andre på fridage i det hele taget, fordi der er 117 ting, man lige skal, selv om det sociale også i høj grad er vigtigt.

  SvarSlet
 8. madame, en rigtig god dag :-)

  Gitte, sådan er det jo, men det er for sjældent at jeg giver mig de oplevelser, og tak.

  Liselotte, bare rolig :-) og vi sang og nød andres sang. Ren julehygge.

  fru koch, er du klar over at jeg slet ikke skriver så mange lister mere:-)rengøring er slet ikke mig, her i huset går vi ind for overfladerengøring ;-) så jeg tro nok sangen vinder :-)

  Marianne, monvi ikke snart kan lære det?

  Johanne, jeg har sunget, så jeg er blevet helt hæs :-)

  Puk, der er jo hele tiden noget, der skal gøres, så vi er nødt til at give os selv fri en gang imellem.

  SvarSlet
 9. Hej - jeg vil bare lige sikre mig, at du har set min lille klarmelding i din blog fra den 9. september. vh. Nielsen Nordpå

  SvarSlet
 10. Hej Jens, undskyld, jeg ikke fik kommenteret, for jeg har set den, men har ikke nået at være inde på din side. Jeg havde tænkt mig at skrive et nyt indlæg om dette, det må jeg lige få gjort :-)

  SvarSlet
 11. Skønt at læse og hvor ville jeg ønske duften af de boller kunne vække min sans.

  SvarSlet
 12. Det ville jeg også ønske sister bonde

  SvarSlet
 13. Godt du fik skrevet det ned. Både fordi det er en dejlig historie, men også så vi alle kan huske det, nemlig at man får mere energi af at gøre det, man har lyst til. Så når vi også alt det andet, gør vi! :o)

  SvarSlet