søndag, december 30, 2007

DET ER SÅ LET

når først man ved det. Heldigvis har Liselotte gode pædagogiske evner, så da jeg havde opgivet bloglines og et googleprogram til at vise, hvornår I alle skrev, viste hun mig, hvordan jeg kan lave min helt egen samling inde på blogbot. Både dem der er tilmeldt og dem der ikke er tilmeldt.
Jeg kan endda finde ud af at finde de forskellige RSSfeeds undtagen en (undtagelsen der bekræfter reglen), så nu kan jeg klikke ind på Lenes side og se, når I alle har skrevet.

Nu tænker I nok, Lene din klapodder det har vi andre vidst i lang tid, måske, men nogle af os rider altså ikke samme dag, som vi sadler. Så tusind tak Liselotte.

Og så har jeg hygget mig med at finde et billede for hver måned i det år, der snart er slut. Dem finder du ude i sidebaren. Her er både minder om en snestorm, en Parisertur, traner der danser, elefanter på min vej og motorcykelture. De sidste 16 måneder er i den grad blevet dokumenteret på skrift og i billeder takket være denne blog, og alle I som kommenterer her eller bare læser med, TAK fordi I er med til at gøre mit liv rigere.

Jeg skal i dagvagt i morgen og i overmorgen, så der bliver ingen vild nytårsaften eller prøvning af smarte nye drinks til mig. I stedet for vil vi hygge os sammen med dejlige mennesker, nyde lækker mad, som jeg er så heldig ikke at skulle stå for og komme ind i det nye år stille og roligt.

Mit nytårsønske i år er igen, at vore unge mennesker også må komme godt ind i det nye år uden skader. Der er alt for mange med for lidt respekt for nytårsskytset, de må gerne falde i søvn meget tidligt ;-).

I ønskes hermed alle et godt og velsignet Nytår.

27 kommentarer:

 1. kære Lene. Også du og dine kære ønskes et godt og lykkebringende Nytår, selv om du skal på arbejde. Kh Puk

  SvarSlet
 2. Du er ikke alene, Lene, jeg har også vældig døje med slige ting, så måske man kan få lidt vejledning engang i det nye år :) Mit ønske for nytårsaften er altid, at vejret må være rigtig træls, koldt, blæsende og regnvådt, for så er skaderne færre... taler af erfaring. Ønsker godt ntyår til dig... og god arbejdslyst

  SvarSlet
 3. Tak skal du have Lene. Du og dine ønskes også et rigtig godt nytår herfra.

  SvarSlet
 4. Hvis du er en klapodder gad vide hvad jeg så er??

  SvarSlet
 5. Og så ønsker jeg dig et et dejligt nytår.

  SvarSlet
 6. Du ønskes et glædeligt og velsignet nyt år.

  SvarSlet
 7. Kan du ikke hjælpe alle os, som heller ikke ved noget om alt det der. Du er ikke alene - vi er mange klapoddere - som sifka skriver. Flot oprydning på siden og årets gang er en fin idé. Du har haft travlt.
  Godt nytår til dig Lene.

  SvarSlet
 8. Tak og i lige måde, Lene! Hvor er du heldig at have Liselotte tæt ved med hjælpende hænder.

  SvarSlet
 9. Rigtig godt nytår til dig og dine, Lene! Og tak for alle de gode og spændende indlæg, du har beriget mit liv med! Jeg glæder mig til at læse mere. Og hvor er her blevet fint. Det banner er meget smukt og personligt.
  Og så melder jeg mig også i koret af uvidende, vi skulle måske lave et kursus for klapoddere i det nye år?!!!:o)

  SvarSlet
 10. Godt Nytår Lene.
  Det har været dejligt, at få lov til at blive en del af din blog-verden. Du fortæller så smukt om dit liv, din familie, din landmand og dit job. Alt det der gør en forskel.
  Godt Nytår til din familie også...

  SvarSlet
 11. Jeg må også melde mig under klapodder-fanen. :-)
  Godt Nytår til dig og dine, Lene!

  SvarSlet
 12. Rigtig god arbejdslyst og rigtig Godt Nytår til dig, Lene.

  Du skal have tusind tak for dine søde, støttende og opmuntrende kommentarer ovre hos mig. Både når jeg har været glad, men også når jeg har været rigtig ked af det igennem det sidste års tid.

  Hvis jeg nogensinde skulle få brug for en smuk menneskekendende sygeplejerske, så skulle det være DIG!

  Stort varmt knus med Tak :o)

  SvarSlet
 13. Kæreste Lene. Du er ikke alene - jeg roder rundt i det og kan heller ikke finde ud af det, men det kommer måske.... Hvor er din side blevet flot. Her på årets sidste dag vil jeg ønske dig og din familie et godt og lykkebringende Nytår.

  SvarSlet
 14. nå den første kommentar smuttede. Vi er da vist et helt hold af klapoddere. Kan du ikke få Liselotte til at lave et undervisningshold??
  Godt nytår og god arbejdslyst Kh. Anne

  SvarSlet
 15. Hov! Min nytårshilsen blev vist væk...

  Jeg prøver igen - godt nytår til både dig og din familie, Lene!

  :-)

  SvarSlet
 16. kære alle....vi ka´godt....nede i bunden af vores blogs, står der "abonner på indlæg" Tryk derpå, og følg vejledningen...dernæst kan der "fremtrylles" en feedsforetrukne yderst til venstre ( en stjerne ) og vupti, man kan se om der er nye indlæg/kommentarer...God fornøjelse, hvis det virker...ellers er der liselottes eventuelle kursus??

  SvarSlet
 17. Du og din familie ønskes et godt nytår.

  SvarSlet
 18. Tusind tak alle sammen for jeres kommentarer, nu har jeg været i bad, trukket i det fine tøj og er klar til at møde det nye år :-)
  Pas på jer selv, vi ses i det nye år.

  SvarSlet
 19. Rigtig Nytår til dig - fra en medklapodder ;-)

  SvarSlet
 20. Kære Lene

  Ingen skam ikke at vide alt! Sålænge man har lysten til at lære det, og er nysgerrig går det ikke så galt tror jeg.

  Selv jeg, der er uddannet indefor den slags, ved da ikke alt, og har måtte spørge mig for i blogland. De er utroligt søde til at hjælpe. Så tag du det bare roligt.

  Også rigtig godt Nytår til dig! Ja, de må skisme også godt snart falde i søvn herude. De har skudt hele dagen nu!!

  SvarSlet
 21. Lene, jeg vidste det ikke - og ved stadig ikke - hvad RSSfeed er og hvordan man laver en samling på blogbot, så deet ..
  Dine dejlige nytårsønsker returneres på det hjerteligste - du er til så megen glæde og eftertænksomhed - og det skal du have tak for! - og så har du ovenikøbet lavet en skøn lille kavalkade over årets gang :-)

  SvarSlet
 22. Jeg håber, de unge kom godt ind i 2008, og at du også fik nydt aftenen.
  Vi "ses" også i 2008. Din nysgerrighed på det nye medie kunne jo smitte af :-)

  SvarSlet
 23. tak igen :-) og vi klapoddere må se om ikke vi kan lave et blogkursus i det nye år :-)

  SvarSlet
 24. Godt nytår, Lene :-) og sikke et flot banner din blog er blevet smykket med. Det er selvfølgelig din datter IGEN, wauaww.
  God arbejdslyst og jeg glæder mig til at læse med på bloggen også i det nye år.

  SvarSlet
 25. Tak i lige måde Gitte.
  Vore børn er heldigvis en kilde til inspiration og glæde :-)

  SvarSlet
 26. Tak for i år (ja, nu er det jo så blevet sidste år) det har været hyggeligt at tage del i dit og landmandens liv.

  Jeg vil forresten også gerne med på blogkursus ;-)

  SvarSlet
 27. kagekone, tak i lige måde. Vi må kunne lave en kombination af blogtræf og blogkursus :-)

  SvarSlet