fredag, december 28, 2007

KØNT SYN

De sidste 3 dages intense nydelse af slik og konfekt samt anderledes madvaner end vanligt har medført en demonstration.

Maven nægter at lade sig lukke ind bag cowboybuksernes lynlås.

Så jeg fører mig frem i lang løs nederdel, jagtsokker på fødderne til at holde på varmen og en trøje. Håret har lavet sin egen frisure, der er dømt afslappende stil.

Der vaskes tøj, ryddes lidt op, kontorarbejde bliver ordnet, mens jeg tøffer rundt.

Lyset vil ikke rigtig bryde frem, men jeg hygger mig inden døre. Her i huset holder vi fast i de tolv juledage, så det betyder, at juletræ og julepynt først pakkes væk d. 7. januar efter Helligtrekonger. Jeg nyder det.

12 kommentarer:

 1. Du giver en levende beskrivelse, så jeg kan se dig for mig.... du ser godt ud på den afslappede måde :-)Nyd dine juledage, det har du fortjent. Det er dejligt, at trisse rundt og gøre lige hvad man har lyst til. God fredag til dig og dine.

  SvarSlet
 2. Min frisure i går lignede den paryk Buster Larsen havde på da han spillede Jeppe (på bjerget).

  Her i hytten holder vi også fast i julestadsen til helligtrekonger, så slutter vi af med en kage og en gave til Bjørnen fra La befana. Måske er han blevet for stor til det sidste? Nja, vi får se:)

  SvarSlet
 3. tøf du bare rundt, det er så hyggeligt.

  SvarSlet
 4. Det er dejligt, at tøffe rundt. Præcis det samme gør jeg ;-)

  SvarSlet
 5. At tøffe rundt med morgenhår er det allerbedste ved at have fri. Jeg håber der kommer mange dage af den slags, Lene - og fortsat god fornøjelse med din :-)

  SvarSlet
 6. Helle, tak for tiltro til mit ydre ;-)Jeg nyder dagen.

  Sifka, det gad jeg godt se, altså frisuren ;-) Hyggeligt at jeg nu kender en udover mig selv, der har helligtrekonger som slut på juledagene :-)

  Anne, jeg tøffer, når undtages at jeg lige skulle en tur med datteren op i sommerlandet, da blev bukserne presset på ;-)

  Margrethe, det er skønt :-)

  Tak i lige måde Liselotte, jeg håber også på flere af slagsen :-)

  SvarSlet
 7. Lene, hvilken dejlig beskrivelse af disse "rom-juledage" (har jeg fået at vide at nordmændene kalder dagene mellem jul og nytår) ...
  Min frisure er blevet så vilter, at jeg er nødt til at "finde" en frisør nu - men ellers er billedet helt ligesådan her på matriklen :-)

  SvarSlet
 8. apropos julens kaloriedoping:
  Jeg misunder jer tøsebørns mulighed for at skifte til nederdel. Måske skulle skottekilten indføres som den kommende juls mandemode!

  SvarSlet
 9. et cetera, se her var et frynsegode igen ;-) Jeg har jo været på arbejde to gange siden jul, så ind imellem må jeg shine mig selv lidt op, for ellers får patienterne da et chok :-)

  Rimkoger, tak for dagens grin. Jeg synes helt klart at kilten skal indføres herhjemme :-)

  SvarSlet
 10. Eller også skal mændene gå over til kjortel ... eller meget lang skjorte.

  SvarSlet
 11. Afslappet påklædning og morgenhår hele dagen...det ER indbegrebet af juleferie! Og her får juletræ og pynt lov til at stå i hvert fald nytåret over...jeg kan slet ikke nænne at tænke på at plyndre det smukke træ allerede.

  SvarSlet
 12. fru green, den lange skjorte ville være et ømt syn :-)

  Lea,enig :-)

  SvarSlet