søndag, december 16, 2007

SÅ GIK DEN WEEKEND


Dagene er strøget af sted, aftenvagten i går sluttede hektisk, men så kunne jeg slappe af med en kop hyggelig te hos svigerinde og svoger, inden datteren kom med nattoget til Aalborg. Paris havde været lige så smuk, som hun havde forventet.

Til gengæld måtte landmanden agere Falck, da sønnens nyindkøbte bil gjorde knuder midt om natten, så nu er den leveret tilbage, så får vi at se, om det kan laves.


Tågen lagde sig som en dyne omkring os, men hvad gjorde det, træer og buske hjalp på julestemningen.


Og julestemningen blev i den grad hjulpet på gled, da vi drog til Stenum til Oslo Gospel Choirs julekoncert. Gamle som unge nød musikken, sangen og hinandens samvær.


Nu er mine forældre kørt ud i natten, heldigvis er tågen lettet, og vi andre må finde sengen, for i morgen er atter en arbejdsdag.

12 kommentarer:

 1. Det er nogle fantastiske billeder du har taget, stemning er total. Jeg ønsker dig en dejlig arbejdsdag ovenpå en varm og dejlig weekend.

  SvarSlet
 2. Der ER ikke noget så smukt som rimfrost. Endnu ikke set på mine kanter, desværre. Elsker det grå og hvide, meget smukke billeder Lene.

  SvarSlet
 3. Lene - du er kanon - jeg siger det igen og igen, indtil du måske be'r mig holde op ;-) Du tager fantastisk dejlige billeder - og du ledsager dem altid med dejlige iagttagelser og beskrivelser. Stenum - aha, så fik jeg dig omsider placeret på "landkortet".

  SvarSlet
 4. Det er en underskøn julestemning, du har fanget med dit kamera, Lene. Og godspelkoncert lyder også varmt og juleagtigt.

  SvarSlet
 5. Tak i lige måde, Helle, jeg nyder også dine billeder. Der er helt fantastisk udenfor, så jeg er glad for at det er aftenvagt jeg skal i :-)

  Sister bonde, jeg håber I har rimfrost i dag, for der er så mukt derude lige nu.

  et cetera, jeg rødmer lige nu, tak skal du ha, og ku du så ikke lige lære mig at tage så skarpe aftenbilleder, som du gør :-)
  Og på landkortet skal du en halv times kørsel syd for Stenum, så rammer du Store Vildmose :-)

  SvarSlet
 6. madame, vi simultanbloggede da vist :-) verden udenfor er smuk og dejlig lige nu, lad det blive ved til jul :-)
  Og jeg er jo, som du ved, vild med gospel, og det her kor med 20 år på bagen kan i den grad få stemningen i vejret.

  SvarSlet
 7. Ja, den rimfrost fik også os i julestemning her i week-enden, også selvom vi måtte ud at køre i tågen. Så må man bare tage den med ro og køre efter forholdene. Det har jo så den sidegevinst, at man oplever de skønne naturskuer, som du så smukt har fanget på dine billeder.

  SvarSlet
 8. Lene - det har vi ikke - så det er ikke "mukt" her. Skønt nyt ord.

  SvarSlet
 9. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 10. Nina, kør langsomt og nyd naturen, sådan er det nemlig i de her dage :-)

  sister bonde, der er både mukt og smukt ;-) så jeg håber snart du får lidt af det :-)

  SvarSlet
 11. Hvor ser det dejligt og stemningsfuldt ud.
  -og det lyder som en dejlig weekend, og skønt med en jule gospelkoncert

  SvarSlet
 12. den koncert snakker vi stadig om, valdemarsro :-)

  SvarSlet