søndag, juni 08, 2008

SOL OG SKYGGE

Jeg lever på terrassen i dag, men jeg har ingen solcreme, så jeg er flittig til at gå i skygge.

For nogle år siden, en dag hvor ozonlaget over Vendsyssel var meget tyndt, sendte jeg datteren til Blokhus med solcreme, der var over to år gammel. DET gør jeg aldrig mere, jeg vidste ikke, at det tabte faktor, så al gammel solcreme røg derefter ud, og datteren måtte til lægen for at få noget salve til ansigtet.

Indtil i dag har jeg ikke solbadet, jeg har været ude i solen, men i små doser. I dag er første dag, hvor jeg stornyder solen og altså også skyggen, jeg gider ingen forbrændinger. Strikketøjet vokser støt, der drikkes vand og te i spandevis, jeg har ingen bøger, men løser sudoku.


Laika er krøbet i skyggen, det her vejr er varmt for en hønsehund.Og landmanden er krøbet ind foran fjernsynet, her er der dejligt køligt.


Hele kroppen slapper af, jeg kan mærke, at det her har jeg trængt til i lang tid. Ingen af os gider bevæge os andre steder hen end lige her. Grisene bliver passet, men alt andet holder vi fri fra.

5 kommentarer:

  1. Jeg dyrker heller ikke solen og starter altid dagen med at smøre mig ind i solcreme og alligevel er jeg hel mørkebrun.... Dine ben ligner dem jeg har på bloggen :-)

    SvarSlet
  2. Hvor er det godt Lene - og sikke smukke skanker 8)

    Har Marianne dine ben på bloggen?

    SvarSlet
  3. marianne, jeg er ikke god til at smøre mig ind, men benene er da ved at få farve ;-)

    Sister , det er det og tak :-) og angående ben, så spørg Marianne, jeg har set et par fødder i en bil til drive-in :-)

    SvarSlet
  4. Det er da bare dejligt med sådan en "slappe af" dag, så er man klar til en ny arbejdsuge :)

    SvarSlet
  5. Det lyder rigtig, rigtig hyggeligt!

    SvarSlet