søndag, december 10, 2006

ALLE PROBLEMER BLIVER SMÅ.....

når man lige har siddet og set genudsendelsen af "Tilbage til livet", om tre mænd i forskellige aldre og deres kamp for at blive bedre efter en hjerneskade, så de kan komme tilbage til arbejde. Jeg håber inderligt, at den nye regionsstruktur ikke ødelægger den ekspertise, der er bygget op rundt omkring i landet. Disse mennesker har brug for konstant træning resten af livet, de har brug for eksperter, som kun kan blive bedre, hvis de får lov at arbejde med hjerneskadede hele tiden.
Jeg krydser fingre for, at disse mænd må få lov til at opleve succes i livets karrusel, at deres familier kan finde styrken til at være med, og at der også er nogen der støtter dem.
De rørte mit hjerte, jeg ønsker dem alt vel.

3 kommentarer:

 1. Jeg faldt ind i udsendelsen for sent og må indrømme, jeg kneb en tåre. Deres kamp bar frugt, så det ud til. Lad os håbe, det fortsætter, også efter 1. januar 2007.
  Det er jo ikke, fordi personerne forsvinder, så ekspertisen skal "bare" bringes de rigtige steder hen. Men jeg må indrømme, det jeg hører de pesoner, jeg kender i hospitalssektoren, lover ikke godt. Ingen ved ret meget, om hvad de skal - og det er altså lige straks!

  SvarSlet
 2. Rettelse: ..., det jeg hører FRA de personer ....

  SvarSlet
 3. Ja jeg blev også meget rørt og jeg synes det er svært at få overblik over hvordan det står til med genoptræning og det der kommer bagefter, men vi får se

  SvarSlet