lørdag, december 16, 2006

SET OG ELSKET

Det har været en dejlig dag, jeg nyder at være sammen med min familie. Her føler jeg mig set og elsket som den , jeg er. Ikke de store dikkedarer, ingen stillen sig an, bare mig som jeg er.
Der blev snakket, spist hjemmebagte boller i læssevis, kage og de helt rigtige pebernødder ( jeg har også fået dem bagt), min flittige mor sad og flettede sine bittesmå stjerner.
Kusiner og fætre nød at være sammen, og vi skulle alle høre om den ene familes tur til Canada.

Vi kan godt blive irriterede på hinanden, men kævl og splid gider vi simpelthen ikke. Vi hører sammen, vi er der for hinanden, og hvor er jeg glad for det er sådan.

Hjemturen foregik med dejlig julemusik fra CDafspilleren, tre sovende mennesker og først Orion som ledestjerne og senere Carlsvognen.

I morgen skal juletræet fældes, så mangler vi blot juledekorationer og julekort. Det nås nok.


3 kommentarer:

 1. du får mig til at lukke øjnene og smile.
  og så det akvariestjernebillede med guldstjernen i det fri. hvor er det fint.

  og så lidt forsinket. hvor er jeg glad for inspirationen til at tage til blomsterpigerne om et par dage (som min far frekventerede hver lørdag i maaaange år) og bede dem lave en dekorationshilsen til hans dag, istedet for at køwe en omme i kvickly.

  SvarSlet
 2. et smil mellem mennesker er mere værd end alt andet, glad for at jeg fik smilet frem Regitze ;-)
  Jamen jeg er så taknemlig for at den unge kvinde gjorde sig umage, der er altså noget med glæden ved håndværket, kærligheden til det man laver, om det så er kartofler, pleje eller blomster

  SvarSlet