tirsdag, december 05, 2006

STILLE DAG

Der er stille i huset, kun en dørs knevren og vinden udenfor kan høres. Kalenderlyset er tændt for at blive opdateret. Jeg strikker lidt, slapper af, tænker og indimellem læser jeg.
Jeg er blevet god til at give mig selv stille stunder om dagen, når jeg skal i aftenvagt.
Hjerneskadeforeningen har på deres hjemmeside en bog "Håndbog for pårørende - til personer med hjerneskade" skrevet af neuropsykolog Louise Brückner Wiwe. Jeg har hørt Louise på min uddannelse som apopleksisygeplejerske, og hun er god, så jeg glæder mig til at læse mere i bogen.

5 kommentarer:

 1. Lene, jeg kender en gammel dame, hun siger altid at man skal sørge for at variere sit tempo igennem en dag. Har man løbet stærkt, skal man også slappe af, slapper man af, så skal man også huske at løbe ...

  God vagt!

  SvarSlet
 2. Tak Irene og man skal altid lytte til gamle kloge damer, de har nemlig ret. Så nu har jeg både slappet af og løbet :-)

  SvarSlet
 3. Lene, jeg kan godt lide dit kalenderlys! Min mor har et magen til ... det ved jeg, for jeg har selv købt det, pakket det ind og sat klistermærke med "1" på det - det var den første pakke i hendes pakkekalender :o)

  SvarSlet
 4. god smag Lizelotte ;-)

  SvarSlet
 5. He ... ja, jeg havde faktisk også valgt sådan et til mig selv, men blev veto'et af Bodil, som hellere ville have det høje lys, som vi endte med...

  SvarSlet