mandag, december 11, 2006

DET GJORDE GODT

Musikskolen i vores by har haft flittig deltagelse af vore børn, og hvor har de nydt godt af det (børnene altså ;-) )

De har sunget i kor, spillet i bands, fået eneundervisning i klaver, guitar, bas og først og fremmest solosang, da de blev gamle nok til det.

Vi har været trofaste støtter til alle slags koncerter, på skolen, i mediecentret og i kirker. Niveauet er bare blevet bedre og bedre, og vi har nydt det.

I aften var ingen undtagelse, datteren var med til julekoncert i den ene af de kirker, musikskolen bruger i år. Der var to kor, duet, guitarduetter og kvartetter, fløjtespil og så en enkelt solo (datteren).

Hun var den ældste, og det kunne man selvfølgelig høre, en ung kvinde på næsten 21 år lyder af mere, tør mere og kan lægge mere følelse i en sang end en 13-14 årig.

Jeg elsker hendes stemme, hun gør mig glad. Desværre har sønnen døjet længe med ondt i halsen og forkølelse, så han var ikke med, han gider nu heller ikke solooptræden, vil heller gi den hele armen i et band.

Vi har aldrig fortrudt de penge, vi har postet i musikskolen, det har givet så meget tilbage.

2 kommentarer:

  1. Det er dejligt at ha' musikalske børn! Jeg har dog valgt at få mine børn med 2 mænd, som var DYBT umusikalske - så de er nok ikke helt på niveau med dine... ;-)

    SvarSlet
  2. tja Lizelotte, du ved nok 10 % talent og 90 % hårdt arbejde, jeg er glad for hvad musikskolen har læret vore børn, men selve det at synge, det er jo fedt, så pyt med niveauet ;-)

    SvarSlet