fredag, december 29, 2006

LIVET ER GOD VED MIG
Det er så sjældent det sker, så det bliver nydt i fulde drag: at kunne sove længe og så oven i købet vågne op i landmandens arme, fordi vi begge holder fri ( ja landmanden har godt nok været over ved grisene tidligt i morges, men det opdagede jeg ikke). At sidde ved morgenbordet i morgenkåbe og vide, at jeg først skal være klar om et par timer, det er lykken.


Den dejlige sygeplejerske, der forbarmede sig over mig og tog min aftenvagt i aften, så jeg kan drage til barndommens hjem og være sammen med resten af min familie, hun får mange tanker fra mig.


Normalt er min familie sammen en af de første juledage, men i år besluttede min ene niece, at hun godt ville fejre jul alene med sine forældre i København, hvis hun så måtte prøve at fejre fødselsdag sammen med familien i Jylland, og vi tre jyske fastre med familier glæder os til at fejre hendes 11 års fødselsdag.
Aftensmaden står brormand og min svigerinde for, og det borger for spændende, anderledes og veltillavet mad. Men vi skal også omkring juletræet og til sidst igennem hele huset med nu-er-det-jul-igen, det er jo 5.juledag, så vi må godt synge julesange.
Jeg glæder mig, jo livet er god ved mig.

3 kommentarer:

 1. Der er nu ikke noget som at vågne op i armene på den, man allerhelst vil være sammen med :-)

  Hav en rigtig god familiekomsammen!

  SvarSlet
 2. Tihi - 5.juledag!! Du er vist en rigtig nisse :-) Håber i har haft en dejlig dag

  SvarSlet
 3. den har været skøn og dejlig, godt med familie og en dejlig mand ;-)

  SvarSlet