lørdag, december 30, 2006

NYTÅRSFORSÆT


Jeg bruger ikke at skrive nytårsforsætter ned, men tænker nok lidt over, hvad jeg vil ændre. Det er det sædvanlige med mere motion, bedre kostvaner, ikke noget med rygestop(ryger ikke) eller vægttab( det har jeg ordnet, nu er der bare de sædvanlige 2 kgs julemad, der skal væk)

MEN jeg har givet mig selv en nytårsgave i håb om at lysten til at lave sjov, spændende og sund mad vil dukke op. Inspireret af min mors julegave fra bror og svigerinde sammen med deres og Annes anbefalinger, så ligger den nu og frister, og denne gang vil jeg prøve at få lavet en masse af opskrifterne inden 2008.

6 kommentarer:

 1. God ide - jeg synes nemt, man kører sur i madlavningen i en stresset hverdag. Har set at en af kogebøgerne i serien er på bud i Gyldendals bogklub.

  SvarSlet
 2. de ser så lækre ud opskrifterne, så det må kunne inspirere, Pollyanna

  SvarSlet
 3. Det er da et nytårsforsæt, der har en chance for at blive overholdt! Fortæl gerne undervejs.
  Har selv Salatbogen og nyder at bladre i den. Har også lavet julefrokost efter den.

  SvarSlet
 4. Conny, jeg har faktisk tænkt på at mine oplevelser med bogen skulle beskrives, så har jeg også lidt at holde mig selv op på. ;-)

  SvarSlet
 5. Den er brandgo', Lene, og hvis du mangler mere inspiration til ny mad, så sig lige til, jeg har stakkevis af gode kogebøger :-)
  KH Anne

  SvarSlet
 6. jeg glæder mig Anne, og det er jo første skridt, men det er godt at vide hvor man kan hente ny inspiration :-)

  SvarSlet