fredag, april 24, 2009

LYSE TIDER

Dagen er smuttet af sted med lidt af dit, lidt af dat.

Nu er min far hentet op til os og landmanden har holdt fyraften.

Vinen er trukket op, bordet er dækket, og Dubliners spiller i baggrunden.


Kartofler i skiver sammen med tomatskiver og hakket løg har fået følgeskab af karry, salt, peber og cremefine (det skulle lige prøves)og står nu i ovnen.

Gulerødder og rødløg i stave og både er vendt i gylden bornholmsk rapsolie og er også endt i ovnen.


Vildandebryst er krydret og brunet på panden, nu deler de fællesskab med resten af maden i ovnen.

Må I få en god fredag aften.

5 kommentarer:

  1. Vildandebryst, mums hvor det lyder godt. Jeg er først lige kommet inden for døren så det må blive noget take away i dag.
    God aften til dig

    SvarSlet
  2. Det lyder lækkert - der er linet op til en hyggeaften, kan jeg høre

    SvarSlet
  3. Det er bare så lækkert med alt det vild du servere..
    Há`en god aften..

    SvarSlet
  4. Åh, din fredagsmenu lyder helt fantastisk. Rigtig god aften til dig og dine ;-)

    SvarSlet
  5. Tak Pernille :-) håber du fik noget mad :-)

    Betty, vi har hygget os, nu er vi trætte :-)

    Tak Mette, i mamge år havde jeg svært ved at finde på vildtretter, men med google bliver jeg inspireret til lidt forskelligt :-)

    Tak Jeannette, det smagte også godt :-)

    SvarSlet