En rigdom
Lækre kager
Blommechutney
Marmelade
Guf til aftensteen
Eller
Endnu et stykke arbejde
Hvor er det nu jeg lagde den opskrift på chutney?
Mavepine
Gid man boede i en lejlighed på 4. Sal
Jeg vælger det første, men sidste tankerække var også med ;-)
Og kartoffelrækkerne passer sig selv, mens kartoflerne modnes nede i jorden. I dag bliver det sidste stykke kornmark høstet, det må vi fejre med en af
Vibekes gode opskrifter
Det må være rigdom og overflod, dem kan du få lavet mange dejlige ting ud af !
SvarSletKnus
UUUUUUUUUUUUUUUHM, og så er det de GO'E blommer. ;-D
SvarSletPernille, men jeg er jo træt :-)
SvarSletfrkbibo, nemlig :-)
Plys/Æsel, halv fuldt/halvt tomt, ikk´? :o) De ser nu lækre ud, Lene :o)
SvarSletNina, lige nøjagtig :-)
SvarSletJeg bor i lejdighed i stuen, med en fryser fuld af bær.
SvarSletKan du have en god aften Lene
He he...jeg ville ha´ sagt det sidste, for jeg er også træt. Men vi skal jo tænke Plys-tanker, så jeg vælger det første.
SvarSletTil lykke med kartoffeloptagningen.
Plommer er herlige. Men i år var det så mange her at det ikke gjorde noe at en del av dei datt på bakken. Noen ganger skulle en gjerne bodd i en liten leilighet. Uten hage. Men jeg er glad for hagen og det vi kan høst der, selv om det her ikke er så mye. Men litt er det.
SvarSletHa en god kveld :)
Conny du har nogle gode forbindelser :-) også en god aften til dig :-)
SvarSletTak Johanne, jep jeg havde også valgt det sidste, men så blev jeg enig med mig selv om at vælge om :-)
Tak i lige måde fjordheim :-) Jeg mener også at fuglelivet har godt af lidt frugt ;-)
Lene, jeg kende det fra begge sider. Især først på sommeren glæder jeg mig til alle de lækre ting, jeg kan lave. Men når naturen så er overdådig gavmild, kan det godt blive for meget.
SvarSletDa jeg boede i hus med mange bær og frugter, trøstede jeg mig med, at fuglene også skulle leve. Men lidt dårlig samvittighed havde jeg altid.
Heldigvis skal vi jo ikke overleve på den høst henover vinteren, så det vigtigste er vel at NYDE:
SvarSletBlommer naturel til mavepinen truer.
Syltning i den udstrækning det giver glæde og fornøjelse mens man gør det.
Forventningens glæde om råkolde vinterstunder med søde indslag af sensommer.
God aften herfra
Betty, lidt dårlig samvittighed har man vel altid :-) Jeg øver mig i ikke at have det, det går langsomt fremad :-)
SvarSletHanne, så sandt som det er sagt :-)
Jeg ser de fedtede klatter jeg vadede rundt i imorges i haven ;)
SvarSletSå helt afgjort de første muligheder. Det er mig helt umuligt at tænke æseltanker, når det gælder dette :-)
SvarSletDet er måske fordi, jeg ikke selv har naturens frugter til overflod - så kan man jo nemt blive en anelse misundelig. På den anden side har jeg adgang til fædrenegården, som er leveringsdygtig i mangt og meget af slagsen.
Men det er rigtigt, at det hele, bortset fra bærrene - kommer lige oven i hinanden lige nu - især hvis man også vil sylte græskar, asier, agurker og rødbeder; så har man lidt travlt.
De samme tanker havde jeg mht. mirabellerne, men nu hvor de er på glas/spist, er det ren nydning :)
SvarSletHelle, jeg elsker din tilgang til emnet :-)
SvarSletEllen, det er jo lækkert når det er lavet :-)
Jette, hvordan tilberedte du dem, for mirabeller har vi i alle vores læhegn! :-) og de er også ved at være modne :-)