fredag, maj 08, 2015

En regnorm

uden rygrad. Hold nu op som jeg er god til at bilde mig selv noget ind. Da jeg opdagede, at jeg måtte skrive mere end først antaget, så er kadencen gået ned. En indre tidsoptimist danser og synger og synes vi har god tid til at få skrevet. Men det har vi ikke! Det skal være færdigt i dag, weekenden er fyldt op med andre planer, så fru sygeplejerske, forføj dig til din pind og skriv!

P1020976

Tænk, jeg drømmer pludselig om at luge ukrudt, så er jeg virkelig langt ude i overspringshandlinger, når jeg tænker sådan. God hyggeaften til dig, her skal landmanden arbejde sent, jeg skal til byen og købe bukser til herren, måske sko til mig selv og så hjem og skrive resten af aftenen.

7 kommentarer:

 1. God arbejdslyst og god weekend... med ønsket om at tid og planer, når sammen i den sidste ende!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Anne, mon ikke de gør :-)

   Slet
 2. Det kan vel ikke være så galt, når du skal på indkøb. Men dagen slutter naturligvis først når du er færdig med at skrive. God fornøjelse.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Jørgen, jeg kom nu aldrig på indkøb, fandt at vi godt kunne klare os med det tøj og de sko, vi havde - jeg er ikke typisk kvinde i følge mine svogre, jeg hader at shoppe :-)
   Skrivningen tages i etaper, jeg får ondt i arm og hånd af at sidde ved computeren for længe. Mangler stadig en del, men satser på at blive færdig i morgen.

   Slet
 3. Haha, ja, hvis du ligefrem tænker i havearbejde, så er den gal, Lene :-)
  Håber du bliver færdig i morgen, så du kan nå dine weekendplaner!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ellen, i den grad gal :-) jeg håber også :-)

   Slet
 4. Håber du nåede det sidste punktum, så det var muligt at gennemlæse, inden slut / send knappen blev udløst.
  Vidunderlige billeder :-)

  SvarSlet