mandag, maj 18, 2015

Volapyksprog

Min arbejdsplads skifter rundt i huset. I og med at jeg er på min arbejdsplatform fra sygehuset, så kan jeg tilgå den fra alle tre computere i huset. Jeg er nem at glæde, så jeg smiler hver gang, at min mobil sender mig et kodeord, jeg skal taste ind for at komme på. Det er på den ene side volapyk og på den anden side kunne jeg godt finde mening i de små ord. Så jeg morer mig med at finde forslag til, hvor ordene kan bruges.

P1030012

Min hjerne gør ondt, mine øjne gør ondt og tvivlede jeg før på, om jeg skal have nye briller (er kun gået lidt op i styrke) ja så tvivler jeg ikke mere. Al den læsning af engelske artikler på papir og på computer udløser konstant trætte øjne, hovedpine og følelsen af, at mine øjne bruger alle muskler (og hvad det nu ellers hedder, når der stilles skarpt) for at justere for den manglende styrke i brillerne. Der holdes pause lige nu, en god lang en af slagsen, og jeg NYDER min te. Siden i lørdags har jeg ikke haft mere grøn og hvid te, ja der er kun en at skyde skylden på, for der er kun en her i huset, der handler ind. Pyt indkøbsansvarlige nyder nu en kop grøn te med blåbær, og den smager himmelsk efter to dage kun med sort te med lemon (som jeg normalt også elsker, dog blot som en kop eller to i løbet af dagen). Mine fødder nyder også et overstået besøg hos fodterapeuten, de er nu klar til sommerens sandalbrug. Inden jeg dykker ned i den svære kunst at beskrive på to sider nøjagtig hvad det er, jeg undrer mig over, hvad jeg ved om emnet og hvad jeg synes, der mangler og hvorfor jeg synes, det er værd at undersøge, snupper jeg lige en kop te mere sammen med en runde eller to på mine grydelapper.

P1030010

10 kommentarer:

 1. Hvor bliver de fine, de grydelapper ... smukke farver. Skal de være dobbelte? Med noget imellem? Ellers tror jeg da, at du vil brænde dig.
  Jeg kender godt det, når den indkøbsansvarlige ikke helt lever op til jobbeskrivelsen. Jeg kan bare ikke så godt fyre hende, vi har her i huset :-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Ellen, det er meningen de skal være dobbelte og i følge opskriften skal der ikke noget imellem, så jeg håber ikke man brænder sig.
   Det er altså ikke til at have folk nutildags, jeg tror heller ikke der kommer noget godt ud af at fyre den indkøbsansvarlige her ;-)

   Slet
 2. Hvor er det godt, du også ind imellem tager dig tiden til at hækle lidt - det skal der også være plads til.

  Et af teknologiens vidundere er jo netop, at man med mange forskellige enheder alle mulige steder kan være koblet op på den samme platform. Jeg synes det er fantastisk og jeg er ikke så ung, at jeg ikke kan glæde mig over det. Havde jeg været yngre, havde jeg taget det som en selvfølge.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hanne, det er godt at lave noget andet en gang imellem. Jeg udnytter slet ikke den teknologi, har f.eks først nu oprettet en dropbox :-)

   Slet
 3. Fine grydelapper! Jeg kan ikke hækle.

  SvarSlet
  Svar
  1. Charlotte, tak, det kan du helt sikkert hurtigt lære :-)

   Slet
 4. Jeg har lige fået to sæt grydelapper fra min moar - de minder lidt om dine. Og de holder varmen fint væk fra fingrene. Jeg har i sin tid hæklet utallige grydelapper, men den evne ligger lidt gemt nu. Det er kun strikkeglæden, der er genfundet.

  SvarSlet
  Svar
  1. Conny, godt at høre at de virker. Bare vent, du når nok også til grydelapperne en dag. Havde jeg et barnebarn i vente hæklede jeg helt sikkert heller ikke grydelapper :-)

   Slet
 5. Uha det med ny styrke i brillerne, her kan jeg tale med.
  Var godt klar over den var gal, pengepungen har bare ikke været enig, da jeg ikke kan bruge den billige løsning fra Louis Nielsen. Jeg har bygningsfejl, er langsynet, og ja, læsefelt til de trætte lidt modne øjne :-) Mit syn til at se ud er steget fra +3,25 til +4,25 og den prograssive fra 2,25 til 2,50. Så jeg ved hvad du taler om. Fik samtidig påbud om at der var brug for en skærmbrille. Mit arbejde er ved en skærm.
  Vil opfordre dig til at smutte af sted til optikeren, for den hovedpine er ikke sjov.

  SvarSlet
  Svar
  1. Abildjyde, min hovedpine er åbenbart relateret til når jeg skal læse svære artikler, for i denne weekend hvor jeg har arbejdet, har jeg ikke haft den :-)

   Slet