fredag, maj 08, 2015

Skønne kvinder

I sidste uge havde mit kor koncert og den lokale avis’ udsending var så begejstret over korets udvikling, at han måtte bruge to sider med billeder og tekst for at vise det (side 10 – 11). En tidligere kormedlem var også begejstret og sagde det samme. Vores nye korleder er en erfaren solist, men har aldrig været korleder før. Hun har dog tilført os masser af rytme og energi, og sammen med det er der også kommet andre sange end lige gospelgenren. Selv om jeg her i foråret konstant er træt uagtet søvnmængde, så får jeg altid energi af at komme af sted, jeg bliver glad af vores korleders måde at være på, og jeg nyder sangværet sammen med mine korkolleger.

I går var jeg langt om længe hos fysioterapeut, først rykkede hun det, så fløj mit fly ikke da det skulle, og så kiggede jeg forkert på min kalender. Jeg går altid oplivet derfra, hun er en skøn kvinde, som er utrolig positiv og vidende. Når man i et år har gået til behandling hver 14. dag, så lærer man hinanden at kende, så vi snakker apopleksi, undervisning til studerende, sygehus kontra privat virksomhed, vi hører til hinandens børn (hun er langt yngre end mig og har teenagebørn), og i går sagde hun ord, som fik mig til at forlade klinikken med et smil.

I dag er jeg stået tidligt op for at skrive, fridagen skulle gerne ende med, at jeg kommer i mål med et af mine projekter. Først smører jeg dog mad til landmanden, jeg brygger te, jeg hænger vasketøj og og jeg sender tanker til en tredje kvinde, som jeg savner meget. Min souschef er ved at skrive sin masteropgave, det er hårdt arbejde, og jeg ved, at hun står op tidligt om morgenen, så hun kan nå at skrive, inden børnene skal op og sendes i skole. Jeg savner at sparre med hende, jeg savner alle de små faglige snakke, vi kan nå i løbet af en arbejdsdag, jeg savner hendes smil, og jeg krydser fingre for, at alt går som det skal. Og så glæder jeg mig til, at vi skal arbejde sammen igen.

Istvan har fået mad, landmanden er ved at gøre sig klar til dagens dont, jeg må hellere også finde mit skrivebord og komme i gang. God fredag til dig.

P1020973

5 kommentarer:

 1. Du har mange gode mennesker i dit liv :) Og grunden er nok, at det er du også selv :) Rigtig god Fredag :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Miri, det er en rigdom at have gode mennesker i sit liv og tak :-)

   Slet
 2. Det er så skønt at hente energi hos skønne mennesker.
  Nyd fridagen og hav en skøn fredag :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Kisser, jeg kunne ikke undvære dem og tak :-)

   Slet
 3. Vidunderlige kvinder du har omkring dig. Og en fantastisk sang du linkede til.
  Tak for al den varme du uddeler her :-)

  SvarSlet