onsdag, april 04, 2007

INGEN KÆRE MOR

Eller bytte bytte købmand – bytte aldrig om igen. Sønnen så godt lidende ud ved tanken om at skulle sortere kartofler en formiddag samtidig med konstant næsepudsning, så han var hurtig til at slå til, da jeg foreslog, at han gjorde rent, og jeg sorterede kartofler.

Da jeg var færdig, var han ikke kommet så langt, sms og fjernsyn havde snuppet lidt tid. Jeg kender ham, og jeg kender ikke mindst hans kære mor, så jeg kom hurtig ud igen efter frokost, for ellers kunne jeg godt skrive drejebogen til den eftermiddag: vi ville begge gå og gøre rent!

Nu har jeg så fået fjernet de store grene i haven efter landmandens udtynding. Der skulle også saves grene af for at kunne slæbe dem hen til flisemaskinen, men jeg nød det, der er vist gemt en lille skovhugger/tømrer i mig.

De sidste æbler fra efteråret er blevet sorteret, de halvrådne har jeg smidt ud nede ved søen til fasaner og andet godtfolk. Resten skal nu omkonverteres til en æblekage med smuldredejlåg og en portion æblegrød.

Og sønnen er færdig med den private del af huset og holder en lille pause, nu mangler han folkerum og tilhørende bad. Jeg skal nok finde på ting, jeg skal lave, for herinde skal jeg ikke være. :-)

2 kommentarer:

  1. :-)

    Det er godt at vide naar man skal holde sig vaek.

    SvarSlet
  2. Lige nøjagtig Susan og nu er huset gjort rent, og jeg har ikke gjort det :-)

    SvarSlet