søndag, april 01, 2007

KØR EFTER NÆSEN

Det var kørselsvejledningen, da vi skulle hjem fra åbent-hus arrangementet i Aalborg. Vores næse må have mistet lidt stedsans, for pludselig kørte vi rundt på villaveje i Gug, som alle endte blindt, måske ikke alle, vi kom da ud.
Herefter gik det gennem Gug mod Nøvling og Gunderup. ”Har du været i Torderup?” ”næh” så tog vi den vej, videre mod Vårst, Gudum, Mou og endte i Egense ved færgen.


En lille smuttur over Limfjorden og i Hals fik vi pandekager med creme bruleé flødeis, bananer og ananas, hertil varm kakao med flødeskum.
I gavebutikken fandt vi nogle smukke figurer, som vi ikke havde set før. Lavet i keramik, håndmalet, men formene er lavet ud fra træfigurer. Jeg måtte have Happiness, pigen som er åben over for hele verden og som nyder hvert et sekund.Vi kørte til Asaa og tværs over Vendsyssel hjem, nu var jeg også ved at være træt. Jeg kan sove på alt med hjul på nær cykel, desværre også på motorcykel, så landmanden har sit hyr med at holde mig vågen. Selv på den tyske motorvej med 140 km i timen kan jeg blunde hen.
Nu er stegen i ovnen, sønnen hentet hjem og søndag aften er for længst i gang. Det har været en god dag.

3 kommentarer:

 1. Sikke en smuk figur. Har kigget på hjemmesiden, og hvor laver hun mange flotte ting. Ærgeligt man ikke kan købe online, har lidt langt til Fanø. Hvad prisklasse ligger figurerne i ?

  SvarSlet
 2. jeg tror, de forhandles flere steder i landet. Prøv at google willowtree med dansk søgning.
  Den her kostede 149 kr. Jeg tror de store lå omkring 250- 300, men de fleste omkring 150.

  SvarSlet
 3. 1000 tak for svar, Lene. Jeg vil straks søge på google. God påske.

  SvarSlet