søndag, april 22, 2007

WEEKENDARBEJDE OG KIRKEGANG

I går aftes havde jeg en god fornemmelse i maven, da jeg tog hjem. Trods en meget trist situation så kunne jeg mærke, at en familie følte sig taget om og taget vare på. Om familien så er her i aften, det ved jeg ikke, i så fald er jeg glad for, at jeg har to vagter tilbage, så får de lov til at have samme sygeplejerske flere aftener i træk.


Morgenstunden har ikke guld i mund her i Nordjylland, det drypper lige så stille, så de der stauder, som stadig ikke er flyttet, de får også lov til at stå tæt sammen i dag.


Det er søndag, der ligger to store aviser og venter, jeg er kun lige begyndt mit søndagsmorgenmåltid men jeg har smagt på osten med valnødder i, uhm det var godt.


Sønnen er draget af sted for at hente fætter med familie, så de kan komme til gudstjeneste. Jeg er en af dem, der ville ønske, der var flere aftengudstjenester om søndagen, jeg gider ikke jage af sted søndag morgen, jeg vil sidde stille og fredelig og nyde dagens begyndelse. Men at slutte min weekend med sang og ord til eftertanke, det kunne jeg godt tænke mig.


Ha en god søndag

6 kommentarer:

  1. Regnet siler ned her hos oss sør i Norge også, - men det er helt greit. En lang morgen med froksot (- som dere kaller morgenmad) og aviser er heller ikke å forakte. Og jeg kan høre kirkeklokkene. Selv er jeg ikke troende, men jeg elsker den lyden. Da jeg var barn vokste jeg opp midt mellom Domkirken, Metodistkirken og Den katolske kirken, - og jeg skal si deg det ble ringing. Alle kirkene lå innenfor synsvidde. Den jeg oftest gikk i, var den katolske. Der var nonnene, og dem var det alltid hyggelig å prate med da vi var små. Jeg kan forstå at du heller vil ha kveldsgudstjeneste. Til tross for at søndag er ukens dag nummer en, så føler de fleste av oss at det er på mandag uken starter. Søndag kveld er derimot en avslutning på en uke, og da passer det med litt tid til ettertanke. Ha en fin dag!

    SvarSlet
  2. Jeg har lige rejst mig fra mit morgenbord og skal videre til avisen. De der oste, du har på bordet ser lækre ud. Det er vel ikke egen avl??

    Sammen sygeplejerske flere aftener i træk er guld værd!

    Ha´en dejlig søndag.

    SvarSlet
  3. Hege, jeg tror faktisk vi alle tænker på søndag som afslutningen og i dansk kalender er mandag ugens første dag og i kristen forståelse må det også være det,da hviledagen (en klog ide) netop var efter 6 dages arbejde. Kirkeklokker kan jeg desværre ikke høre, bor for langt ude på landet :-)

    SvarSlet
  4. God soendag til dig ogsaa - og nyd gudstjenesten. (",)

    SvarSlet
  5. Sifka, ostene er købt på vores lokale mejeri, de laver ikke selv oste, men den skønneste is, men den spiser jeg dog ikke om morgenen;-) selvom jeg er en stor isfreak

    Både for patient, pårørende og så sandelig også sygeplejersken er det guld værd at få flere dage i træk sammen.

    SvarSlet
  6. Tak Tina, gudstjenesten må jeg tænke mig til ;-)

    SvarSlet