lørdag, april 28, 2007

TIL ANGREB


Ind imellem føler jeg mig omgivet af fjendtlige arme, de forsøger at brænde mig, stikke mig og snyde mig, men i dag vandt jeg over brændenælderne i det ene bed.


Mælkebøtterne i græsplænen får lov til at leve deres eget liv, og lige nu lyser de smukt op.Laika nyder, vi er ude sammen.



Jeg har læst et sted, at træer på en græsplæne skal ha mindst 50 cm jord omkring sig uden græs, ellers kan de ikke få næring nok, så næste redningsindsats gik til de små træer på plænen.

Landmandens lille kastanjetræ, en lille kastanje puttet i en krukke med jord, og efter et par år blev den sat ud i plænen. Vi når nok aldrig at se den stå stor og flot med lys, mens vi bor her, men man må også godt plante for de næste beboere.


Troldhaslen er en aflægger fra mine forældres have. De fik en lille hassel af naboer til deres sølvbryllup. Jeg kan godt lide tanken om, at her to år efter deres guldbryllup, så har haslen formeret sig til mange grene i mange stuer og aflæggere rundt omkring i andres haver.


Solen er kommet frem og luner min ryg, jeg nyder lyden fra havetraktoren, sønnen har taget den tjans i dag. Når jeg kommer ind, håber jeg, der er fællesmail fra datteren, vi har talt sammen et par gange de sidste par dage, hun er ikke helt frisk, så der skulle lige gives gode råd fra sygeplejerskemoderen.

5 kommentarer:

  1. Ja lidt ad gangen, der er ikke andet for. God søndag til dig og god bedring til din datter.

    SvarSlet
  2. Det lignede en dejlig dag!! I Roskilde regnede det i går ... det var dejligt at komme over bæltet igen og se sol over Fyn!

    Du har været flittig - gad vide om jeg får taget mig sammen i dag...

    SvarSlet
  3. Deborah - god søndag til dig også. Det er godt at tage lidt af gangen.

    Lizelotte - solen skinner dejlig her i Nordjylland, håber det samme gælder for jer :-)

    SvarSlet
  4. Det er netop sådan små nye træer skal plantes. De hader græs. Sikke flittige I har været - det ser smukt ud og det er godt at i planter træer til kommende generationer :-)

    SvarSlet
  5. Tak Ella, ja det er lidt sjovt at tænke at når vi som oldinge triller her forbi, så står der et stort kastanjetræ :-)

    SvarSlet