søndag, april 29, 2007

GULDSANDALER OG BARFODSGANG

Landmanden og jeg trængte til en gåtur ovenpå sådan en frokost, der var bare lige et men, jeg havde glemt traveskoene i den anden bil. Pyt skidt, sønnen kørte hjem til gården, og vi travede afsted op til sommerhuset og den anden bil.
Jeg er til flade sko, men købte sidste år til et bryllup et par guldsandaler med kinahæl, og de var skoene i dag. Så folk i Blokhus og omegn så skiftevis en kvinde elegant i guldsandaler og en kvinde på bare fødder, smukt syn!


På vejen så vi det flotteste syn på et grantræ, røde og flotte granknopper.


Vores træ ved sommerhuset er jeg så glad for, vi var nødt til at fælde en del træer efter råd fra Hedeselskabet og godt det samme, for den vinter kom januarstormen 2005, men det her træ vurderede han til at stå solidt.


Søndag eftermiddag blev afsluttet med en tur ned til stranden langs Hulvejen og så fortsatte vi til Løkken langs vandet, fik en is og gik en tur til molen, og så var vi også godt trætte.

4 kommentarer:

  1. Det er så merkelig: Der hvor dere går en ganske alminnelig søndagstur, - der synes vi det er eksotisk. Det er jo der vi noen ganger drar om sommeren og synes at Danmark er verdens beste sommerland. Merklig at det rett og slett er "hjemme" for noen.

    SvarSlet
  2. Ja og hos dig vil det være omvendt Hege, jeg skal til Vrådalen i juni på motorcykel og glæder mig helt uroligt meget.

    SvarSlet
  3. Ja det er et smukt syn :) Du har nogle meget smukke fødder

    SvarSlet