lørdag, april 07, 2007

HVORFOR FØRST NU?

Småkagedej har jeg i flere år lavet i foodprocessor, tærtedej ligeså.

Men troligt har jeg købt frosne butterdejsplader til min vildtpie, først sidste gang, hvor jeg havde glemt det, kom jeg i tanke om, at det kunne man måske også selv lave (ja jeg tænker ikke altid lige hurtig)

Frk. Jensen blev nok engang min redning, og den skønneste mørdej uden sukker blev rullet ud, så god at arbejde med, ikke som det der slatne butterdej. Og vildtpien blev helt bestemt ikke ringere af det.



Nu er der så kun tilbage at nyde resten af lørdag aften, det bliver ikke så svært, solen skinner herligt ind af alle vinduer.

3 kommentarer:

  1. Nej hvor ser den god ud, og rigtig flot. Det kan være, jeg skal prøve at kopiere din teknik m.h.t. fletværk og ombøjning, når jeg laver min tomattærte - http://deborah.dk/?p=335

    Har du en opskrift på den der pie, for det lyder helt vildt godt? God Påske!

    SvarSlet
  2. Også god påske til dig Deborah og velkommen her.
    Jeg sender opskriften til dig, for jeg er i tvivl, om man må lægge opskrifter ud på nettet, når de er fra en bog,(godt nok er den vist ikke i handlen mere)

    SvarSlet
  3. Tusind tak, det var sødt af dig!Håber du får slappet af nu, efter endt vagt.

    SvarSlet