onsdag, april 11, 2007

SOMMERFUGLENE FLØJ

Hvorfor de overhovedet var krøbet ind i min mave, forstår jeg ikke, for nu har jeg to gange før mødt to dejlige kvinder, som jeg har lært at kende gennem deres blog, og det gik jo godt.

Ikke desto mindre så var jeg spændt på, om vi nu overhovedet kunne finde fodslawet, når Liselotte og Kenneth kom for at hente sten til haven.

Men ingen grund til bekymring. Snakken gik fra første færd, og når man nu ved noget om hinandens liv, så kommer man lidt længere ind i samtalen end hvis man startede ved 0.

Laika var heller ikke sen til at finde ud af, at hun havde med en hundeelsker at gøre. Hun sad troligt ved Liselottes side, mens Kenneth fik båret sten ind i bilen.

Landmanden nåede også at få hilst på, selvom der er travlhed i marken. Det var en god eftermiddag, og næste gang vi farer vild i Gug på motorcykel, så tror jeg nok, vi gør det i nærheden af Liselotte :-)

3 kommentarer:

  1. Vi har lyst Liselotte og vi kommer :-)

    SvarSlet
  2. Jeg er ellers glad for at være københavner og bo i det københavnske, men en stund kunne jeg godt tænke mig at være bosiddende i det nordjydske.

    SvarSlet
  3. det kunne også være rigtig hyggeligt fru green :-)

    SvarSlet