søndag, august 24, 2008

SIKKEN FEST

Bryllupsfest er, uanset om det foregår på rådhus eller i kirke, om det er en stor eller lille fest, om det er et helt ungt par eller par som har boet sammen i flere år, en festlig begivenhed.

I luften hænger forhåbninger og gode ønsker for det unge par, de ældre (som jeg nu tilhører ;-) tænker tilbage til, da brudeparret var børn, de unge tænker på de sjove tider, de har haft sammen med brudeparret. Enkelte sidder og ønsker, at det også snart bliver deres tur, andre mindes deres egne bryllupsdag.


Smil og latter er der meget af, stemningen er rar og imødekommende.

Bruden var så smuk, og den lille pige, som blev født 3 måneder, før jeg blev kæreste med hendes farbror, er nu en voksen ung kvinde, hun er sygeplejerske og en glad og positiv ung kvinde. Hun og hendes to store søskende har været mine børns trygge base her ude i mosen. De har altid haft tid til vores børn, og vores børn elskede dem. Far og mor måtte gerne tage i byen eller væk en weekend, når bare de måtte være hos tante og farbror og ikke mindst fætter og kusinerne.

Stadig den dag i dag bliver jeg så taknemlig over, at jeg giftede mig ind i så dejlig en familie. Vi var der alle ni søskende med ægtefæller, og som altid følte jeg mig godt tilpas.


Og vejret var fantastisk, selv kl. 2 om natten stod vi udenfor Hotel Phønix i Aalborg og nød den friske natteluft. Sikken fest.

8 kommentarer:

  1. Stort stort til lykke herfra.

    Og tak for smukke ord, billeder og kage. Du har ret, hver gang mennesker forenes i kærlighed, sker der noget for alle. Og stunder som disse fejer hverdagslivet væk for en stund.

    Jeg elsker bryllupper ;-)

    SvarSlet
  2. Jeanette Mariae, jeg elsker også bryllupper :-) og jeg sidder her med billeder af et smukt brudepar, men jeg har jo lovet mig selv og familie at her vises kun billeder uden genkendelige mennesker :-)

    SvarSlet
  3. Det var vist et smukt bryllup :-)
    Jeg bliver altid så rørt ved sådanne begivenheder :-)
    Sej bil!

    SvarSlet
  4. Miri, det var det :-) og bilen? helt enig :-)

    SvarSlet
  5. Det var heldigt at festlighederne ikke foregik på Sjælland. I det københavnske fik vi over 30 mm og det regnede hele dagen.

    Selvom sådan en dag også er festlig selvom vejret ikke er med.

    SvarSlet
  6. fru green, vi var meget taknemlige for at vi ikke skulle til bryllup på Sjælland :-)

    SvarSlet
  7. Jeg elsker også bryllupper :) Glæden og kærligheden er så vidunderlig at være vidne til.

    SvarSlet
  8. Helle, det er den nemlig :-)

    SvarSlet