fredag, august 02, 2013

AT KUNNE LÆGGE TING FRA SIG

Det er vist ikke nyt for trofaste læsere her, at jeg er en af dem, der har grumme svært ved at smide ting ud. Men jeg har lovet mig selv, at jeg vil gøre en indsats i efteråret, når diplombeviset forhåbentlig er i hus om 21 dage. Der skal ryddes op og smides ud, nu skal det være, men det må vente til efter d. 22.

P1060932

Noget der ikke kunne vente, var en opringning til min afdeling, for oplevelser sætter sig fast, og i tidsrummet mellem vågenhed og søvn dukker de op med nye tanker, man ikke lige havde nået at tænke, mens man stod i situationen. Det er altid en afvejning, om der skal ringes. Og denne gang ventede jeg til i dag. Nu er det fjernet fra min hjerne, så håber jeg på bedre søvn i nat. Dagen er allerede i fuld gang, jeg har haft gæster til formiddagskaffe, ikke mine egne, men landmandens jagtkammerater. Nu skal der ryddes af bordet, og så er der en have, hvor nogen har glemt at tage sig af bedene i sommerferien (det var jo hyggeligere i sommerhuset, der er der ingen bede), så det må nogen så heller rette op på nu. Nogen har heller ikke fået gjort rent i sommerhuset, for nogen syntes, det var hyggeligere at fjerne ukrudt ala mælkebøtter men med stikkende blade fra græsplænen (så fik nogen også sol imens), så det må nogen så også få rettet op på.

God weekend til dig.

P1060939

14 kommentarer:

 1. Kan nogen så have en rigtig god weekend ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak i lige måde Conny :-)

   Slet
 2. Det er da utroligt som "nogen" prioriterer på dine vegne Lene.. ;-))
  Rigtig god weekend til dig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Inge,og i lige måde, ja jeg er helt uden skyld ;-)

   Slet
 3. Det er godt, at nogen forstår at nyde, mens tid er - rengøring og lignende hængepartier skal nok vente, til nogen får tid og lyst :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Anonym, så kommer hængepartierne til at vente længe, det går nok ikke ;-)

   Slet
 4. Her på matriklen er der også nogen - en anden nogen forstås - der ikke rigtigt har fået passet sit blomsterbed og sin hæk og sin oprydning og rengøring og og. Men denne nogen har altså tænkt sig at vente med overhovedet at bekymre sig om det, til temperaturen daler bare en lille smule.

  Også god weekend til dig :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Fruen i midten, varmen er en alvorlig forhindring, i hvert fald i forhold til rengøring ;-) haven var skøn at gå i, da det luftede lidt

   Slet
 5. du sætter til dig selv hele tiden..Jeg kender det godt :)
  Jeg øver mig på at udskyde det kedelige " til i morgen" Ha ha- rengøring har f.eks stået på min to do seddel nogle dage.... :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Miri, rengøring kan meget nemt komme langt ned på listen også her :-)

   Slet
 6. Nogen har nok at se til, kunne det lade som om. Hvis du finder ud af, hvordan man bærer sig ad med at smide sager ud, så sig endelig til. Har det samme problem her.

  SvarSlet
  Svar
  1. Henny, når jeg har knækket koden, så skal jeg nok gøre mig klog ;-)

   Slet
 7. Nogen lyder til at være et rigtig fornuftigt menneske, der er i stand til at prioritere på de rigtige tidspunkter.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hanne, nogen siger tak :-)

   Slet