fredag, august 09, 2013

HJEMME IGEN

P1060781

Motorcykelturen var ved at være slut, stadig ventede mange kilometer på motorvej, og så var det godt, at Jägerhof i Malsfeld kunne levere et godt morgenmåltid.

P1060783

Takket være en venlig GPS tog vi lige en lille runde i byen, inden vi fandt ud på motorvejen igen, men det gjorde ikke noget.

P1060784

På hele turen havde jeg kontaktlinser på, når vi kørte. Det var skønt, ingen trykken ved ørerne, men problemer med at læse det med småt og problemer med lidt svimmelhed. Så hjemme igen måtte jeg erkende, at kontaktlinser med flerstyrke ikke er mig.

P1060786

Motorvejskørsel på motorcykel er kedeligt, så her var der ingen billeder. Vi kørte knap to timer, holdt pause, drak vand, spiste lidt, og kørte så igen. Sådan fortsatte vi, indtil vi kørte ind på rastepladsen ved Tylstrup, hvor vi sagde farvel til hinanden efter knap 5000 km på ni dage. Det havde været en oplevelsesrig tur med mange indtryk, og det har hjulpet mig at få sat oplevelserne i orden gennem indlæggene her på bloggen. Tak fordi du fulgte med og god dag til dig.

P1060789

10 kommentarer:

 1. Det har været en dejlig tur at være med på, Lene. Jeg tror, vi alle har nydt at være med.
  God weekend.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Conny og god weekend til dig også :-)

   Slet
 2. Det har da været en fornøjelse at være med på jeres smukke ferie :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Ellen, det har været dejligt at have dig med :-)

   Slet
 3. Man kan heldigvis ofte køre længe på et godt tysk morgenbord :-) Tak fordi du delte jeres dejlige tur. Det har været spændende - og ganske inspirerende - at følge med.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak fruen i midten, ja tysk morgenbord med rugbrød mætter bedre end baguettes og croisanter :-) Og du har ret, jeg bliver også inspireret af jer andres rejsebeskrivelser, det udvider verdenen.

   Slet
 4. Tusinde tak for turen, det har været en fornøjelse at læse om jeres dejlige tur. ;-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Annemarie, og jeg nyder jeres kommentarer til rejseberetningen :-)

   Slet
 5. Og tak til dig for at tage os med på en dejlig tur på to hjul i Europa. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Selv tak Inge, nu bliver det snart din tur til ferie :-)

   Slet