fredag, august 30, 2013

FREDAGSFORRYGENDE FERIEFORBEREDELSER

Ja lige nu sker der ikke noget, jeg slapper af, helt af. Men bagefter går jeg i gang, jeg har fyldt feriekurven med lutter skønne oplevelser. Det er ikke fjerne destinationer eller hjemlige feriehits, der skal forskønne og forgylde min ferie. Derimod skønne mennesker, mennesker som har beriget mit liv på den ene eller anden måde. Hele to dage med mennesker, jeg har lært at kende gennem bloggen. Min gamle studiegruppe kommer på besøg. Høstfest på plejehjemmet sammen med min ældste lillesøster og min far. Træf med mine sygeplejekammerater fra sygeplejeskolen, og så endda i København, så jeg får også besøgt de unge mennesker. Måske kommer der endda en lille motorcykeltur på programmet, det afhænger af vejret. Og aftenen i går blev en rigtig god aften med kolleger på tværs af neurologisk afdeling til DHLstafet. Vi havde ligefrem heppere med, og en havde lavet kartoffelsalat og medbragt pølser og grill. Min løbetid snakker vi ikke om, den havde ikke forbedret sig fra sidste år, så det er sat som mål for det næste års løbeture.

Ugen i afdelingen har været virkelig hård, vi ved, at sådan svinger det, men jeg kan godt mærke, at jeg er træt lige nu. Dog gik jeg fra afdelingen med en god fornemmelse i maven, jeg kan sommetider være så optaget af mine patienter og projekter, at jeg ikke altid får set mine kolleger i øjnene. Men det gjorde jeg i dag, og jeg nød, at vores samtale gjorde, at der blev læsset af, og der kom smil på læben og gnist i øjnene igen.

P1060993

Tepausen er over, der skal handles ind og så skal der fredagshygges med søn og landmand. God weekend til dig.

12 kommentarer:

 1. Det lyder som en god feriepakke :-)
  Nu håber jeg så bare, at det lykkes for os denne gang, men mon dog ikke det gør?
  Rigtig god ferie!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Ellen, det skal lykkes, jeg er klar til besøg med kaffe ;-)

   Slet
 2. Du har gode planer, lyder det til. Det der med at se alle sine kolleger i øjnene hver dag er meget vigtigt. Hvis man ikke når det, er der noget galt. God week-end!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Henny, og øjenkiggeri er mit mål fremover :-)

   Slet
 3. Det lyder dejligt - ja, det er med at udnytte tiden, når der endelig er fri efter sådan en uge.

  SvarSlet
  Svar
  1. Charlotte, og aftenen er udnyttet fuldt ud, der er bagt og lavet æblegele :-)

   Slet
 4. Ferieforberedelser er ikke så dårligt, og en god afslutning på ugen med kollegaer er også godt. ;-D Håber du når de fleste af dine mål for ferien. ;-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Annemarie, sådan en ferie gør glad :-)

   Slet
 5. Det lyder til at blive en skøn fredag :-)
  Rigtig dejlig weekend til dig/jer!
  Kram herfra

  SvarSlet
 6. Det lyder som en velpakket weekend. God fornøjelse.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Conny, heldigvis har jeg en uge til at nå det i ;-)

   Slet