torsdag, august 15, 2013

MENS VI VENTER

- på at regnen kommer, diskuterer jeg med mig selv, hvorfor jeg ikke løb i formiddags. Nu kommer jeg formentlig til at løbe i regnvejr, når maven er klar til løb efter aftensmaden.

DSC06701

- på at kølehuset bliver færdig, hober kartoffelkasser sig op rundt omkring. Nu er udsigten til mine roser midlertidigt spærret. Men det skrider fremad med kølehuset.

DSC06702

- på at kornet er høstklart, nyder vi en vejrudsigt, der lover tørvejr i næste uge. Vi krydser fingre på vegne af landmænd og ferieramte danskere.

DSC06704

God aften til dig.

6 kommentarer:

 1. Jeg hepper helt klart på tørvejr i næste uge. Det er lidt sjovere på cykel.

  SvarSlet
  Svar
  1. Eva, alt er sjovere i tørvejr :-)

   Slet
 2. Det er lige før i kan bygge et hus af de mange kartoffelkasser. ;-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Annemarie, det kan vi, og måske flere huse for de kommer til at fylde hele kølehuset :-)

   Slet
 3. Kom der regn? Her blev det aldrig til noget, selv om det en overgang så truende ud.Sådan nogle helt nye og ubrugte kartoffelkasser er ret lækre, men det varer næppe ved. Hvor mange sæsoner kan de holde? Eller de forsvinder måske sammen med kartoflerne??

  SvarSlet
  Svar
  1. Fruen i midten, der kom ikke regn, det er først kommet i dag :-) Kartoffelkasserne kan holde mange år. Af og til bliver et bræt udskiftet, men det er det. Og ja nogle af dem drager af sted med kartoflerne, men så får vi dem tilbage, ligesom med europapaller :-)

   Slet