lørdag, august 10, 2013

MORGENLUKSUS

Lørdag morgen – solen skinner, mens regnbygen falder

Lørdag morgen – jeg ser serie, mens jeg forsøger at holde hulahopringen i svingninger – jeg er elendig til det, men en skønne dag lærer jeg vel at svinge hofterne rigtig

P1060948

Lørdag morgen – regnbygen er over, jeg smutter i mine udtrådte sko og går på græsset om bag gården, hvor alle bærbuskene er. Jeg plukker ribs og solbær til min morgenmad, og jeg spiser hindbær og stikkelsbær som en forret til morgenmaden. Buskene bugner, men jeg har lovet mig selv aldrig at få dårlig samvittighed over ikke at få dem plukket til saft, syltetøj og andet spiseligt. Jeg nyder dem, og det gør fuglene også.

P1060952

Lørdag morgen – den står der, jeg lod den stå, da jeg lugede ukrudt. Jeg håber det er en blomst af en art. Et frø fra fuglefoderet. Men hvad er det? Ved du det?

P1060949

Lørdag morgen – om lidt åbner jeg kontorcomputeren, det er næste fase af regnskabets time. I dag har jeg ingen nødlinje, min farmassistent på landbrugskontoret holder fri frem til tirsdag, hvor jeg skal være færdig i følge hendes deadline (men min deadline er i dag, jeg har en eksamen, der venter). Og da jeg ved, at der vil være posteringer, jeg ikke kender kontonumre på, må jeg i gang med lidt detektivarbejde. Det skal nok gå, jeg er ikke novice på det her område, så med te og god musik håber jeg på, at jeg om nogle timer tør invitere gæster på aftensmad (og at de så har tid). Og desserten kunne være Eton Mess med masser af bær fra haven.

P1060950P1060951

Må din lørdag rumme luksus for dig. God lørdag til dig.

18 kommentarer:

 1. Jeg sidder også og nyder min lørdag morgen. Marie (barnebarn) sover endnu, landmanden er for længst smuttet ud af døren, og her lades op til endnu en dag til festspil.
  Jeg tror da din plante er en solsikke...har lige tjekket en plante der også fik lov til at leve da jeg lugede...står godt nok et dumt sted, men hva pokker :O)

  Go´lørdag til dig og dine fra Joan M.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Joan, her holder landmanden fri, det lyder dejligt med festspillene og besøg af barnebarn :-) jeg tror også det er en solsikke, nu får vi at se.

   Slet
 2. Dejlig morgenluksus du er midt i, rigtig god lørdag hos jer. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Inge, en dejlig morgenstart blev det :-)

   Slet
 3. Sådan skal en lørdag morgen være. Jeg har for længst opgivet hulahopringen :-), men har min kondicykel. Og mine bærbuske har jeg det med, som du har med dine.
  Ved ikke hvad det er for en plante... spændende. Fortsat god lørdag til dig og dine.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Johanne, jeg havde også opgivet hulahop, men så blev jeg provokeret af at min lillesøster bruger den 15 minutter hver dag, og hun har en smuk talje samt flad mave :-)

   Slet
 4. Dejlig lørdag morgen du har, nyd den endelig.

  Jeg er helt sikker på, at din plante er en solsikke.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hanne, jeg nyder og venter spændt på om vi har ret i solsikken :-)

   Slet
 5. Dejlig lørdag du er i gang med, selvom det lyder til at den er udfyldt! Mit bud ville lyder også på en lille solsikke, måske har fuglene ladet et frø falde på stedet :-)
  Min lørdag har været fuld af luksus - nemlig tid :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Nola, dejligt med tid, og min lørdag blev udover arbejde også fyldt med dejlige gæster :-)

   Slet
 6. Dejlig lørdag - og dejligt med bær i haven! Det er slut nu for mit vedkommende! Nyd det hele.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Charlotte, det vil jeg og god konference i Oxford, den by har jeg ikke set siden 1976, hvor jeg boede der i et halvt år :-)

   Slet
 7. Vi har også plantet bærbuske, der er dog ingen bær på i år, men det er nu mest for fuglenes skyld! Håber din lørdag har været god, en god søndag til dig. ;-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Annemarie, der skal nok komme bær næste år :-)

   Slet
 8. Hulahopring får jeg brugt i perioder, hvis den står fremme, så jeg ser den, ellers glemmer jeg det.
  Der var en gang vi havde mange ribs- solbær- og stikkelsbærbuske, der fik jeg heller ikke plukket det hele, og fuglene skal jo også leve.
  Din plante er en solsikke.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Pia, det regnede jeg også med at det var, nu må vi se, om den når at springe ud :-) Hulahopringen skal netop stå fremme ellers glemmer man den :-)

   Slet
 9. Er der ikke noget med, at de der hulahopringe også kan give blå mærker?
  Under alle omstændigheder lyder det jo som en legende let(?) måde at få 15 minutters træning til flad mave og smuk talje. Måske er 15 minutter ret lang tid, når det kommer til stykket.

  SvarSlet
  Svar
  1. Conny, korrekt og jeg har også fået et blåt mærke :-) Min søster har så altid haft tendens til fedtet satte sig på hofter hvor mit sætter sig på maven, men det skal prøves :-) Og 15 minutter er meget lang tid for mig, jeg kan slet ikke holde den ring i gang :-)

   Slet