onsdag, august 14, 2013

MANIPULATION

Og så spørger jeg sødt, hvad landmanden kunne tænke sig til aftensteen. Hvad har vi, er standardspørgsmålet. Som vanligt fortæller jeg ham om knækbrød i forskellige varianter med ost i forskellige varianter. Jeg fortæller også om skyr med frugt. Og til slut fortæller jeg om småkager, saltstænger/kiks og chokolade.

Jamen det er da dumt at lave to forskellige anretninger, ikke? Og jeg har gået 5 km og hulahoppet 15 minutter, det tæller vel også lidt ;-)

18 kommentarer:

 1. Jo, det er dumt. ;-) Her i huset "har" vi ikke småkager, kiks, chokolade mv. på fast basis. Når vi har det, bliver det straks spist, så det går virkelig ikke!

  SvarSlet
  Svar
  1. Henny, vi har normalt heller ikke, men sommerens livsstil er blevet hængende, så nu skal det udryddes, og jeg stiller solidarisk op :-)

   Slet
 2. Desværre er vi her i huset blevet rigtig slemme til at hygge, men jeg synes alligevel at William er blevet for skrap, når han kun akcepterer hjemmebagte småkager!
  kh Marianne

  SvarSlet
  Svar
  1. Marianne, du har forkælet ham ;-) Hjemmebagte småkager findes kun til jul her hos os :-)

   Slet
 3. Det var da altid noget, at du spurgte "sødt":-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Charlotte, jamen jeg synes jeg er sød, men kom godt nok til at tænke på, at vores datter siger, at det er min skyld at hendes far vejer lidt for meget ;-)men jeg mener han skal lære at sige nej :-)

   Slet
 4. Hvor er du sød ;-)
  Du har også fortjent det, der er nederst på listen.
  Jeg har det også som Henny, at det bliver spist straks, hvis der er søde sager, så i perioder findes det slet ikke os mig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Betty, vi skal også have det ud af huset, for hvis ikke jeg tilbyder det, bliver det spist, når jeg er gået i seng ;-)

   Slet
 5. hihi, jo du er sød, og selvfølgelig skal landmanden lære at sige nej. ;-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Annemarie og det skal landmandskonen også ;-)

   Slet
 6. Jo det tæller !!
  :)
  (her er den store svaghed og glæde fortiden- chokolade mandler..... :) )

  SvarSlet
  Svar
  1. Miri, tak, nævn ikke flere fristelser :-)

   Slet
 7. Vejen til mandens hjerte er belagt med kalorier :-) Man kan altid hente gode point på den konto.

  SvarSlet
 8. Det lyder ellers som dejlige anretninger allesammen ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Conny, vi skulle nok have taget en af de to første, men vi valgte at få udryddet de sidste :-)

   Slet
 9. Nej...har du fået gang i hula hop ringen....jeg kan bare IKKE få det til at funke. Prøver lige igen (det er garanteret fordi jeg ikke har en talje den kan køre i :O) ) Hilsen Joan M.

  SvarSlet
  Svar
  1. Joan, du skal bare blive ved. Jeg kan godt få den til at køre rundt den ene vej i flere minutter, men den anden vej! Men i går aftes fik jeg den til at køre i et minut den vej, så der er håb forude ;-)

   Slet