torsdag, maj 17, 2007

BEDRE END TO PAMOL

”er det ikke lidt skørt at plante krukker i aften, når du ikke har tid de næste dage til at passe dem?” Landmanden kiggede på mig, jeg havde bestemt, at jeg ville med ned til gårdbutikken og aflevere kartofler, og så ville jeg lige købe planter, og så kunne vi lige plante alle krukker til i aften. Han havde så lige tænkt sig om, mens fruen her tog sig en eftermiddagslur, og nu måtte jeg give ham ret, jeg skulle ikke lige gøre noget i aften, de planter kunne jeg købe i næste uge.

I stedet for gik jeg 5 km, Laika måtte undvære turen, for jeg havde brug for bare at gå og gå uden at skulle holde øje med en hund. Hovedpine, svimmelhed og kvalme forsvandt undervejs som dug for solen, og ja her har vi solskin og blæst.


Hjemme igen nød jeg synet af de hvide buske, som blomstrer helt overdådigt.


Rhodendronhækken er ved at åbne sine blomster, og liljekonvallerne står også på spring.Der er en kvidren og en trillen, regnspoven lader sin trille lyde udover marken, vipstjerten hopper omkring, og svalerne bygger reder. De har fået deres egen svalegang, vi har nemlig sat brædder op under tagudhænget, så vi slipper for griseriet på jorden og svalerne kan sidde og pudse fjer og gøre kur på svalegangen.

4 kommentarer:

 1. Det er godt med sådan en gåtur, men jeg tror den helbredende effekt er større i dine omgivelser, end i mine.

  Ønsker dig en god aften :-)

  SvarSlet
 2. I lige måde Sifka. ja omgivelserne er helende, men jeg tror ikke at de kan slå feber ned, som du har, god bedring til dig

  SvarSlet
 3. Dejligt at høre hvad en god travetur kan gøre ved hovedpine og kvalme.
  Du må have en god dag i dag.

  SvarSlet
 4. tak i lige måde Kaja

  SvarSlet