onsdag, maj 30, 2007

GLÆDEN

Man kan have så travlt med at planlægge, hvad man skal nå og fokusere på alt det, man ikke kan nå, så man glemmer at glæde sig.

Sæt bare lighedstegn mellem man og jeg, så nu skal det på skrift, at jeg har 7 (SYV) fridage, og uagtet jeg skal en masse i de dage, bl.a. et kursus på arbejdet i dag, så skal glæden i front.

Sønnen mangler et skriftlig eksamensfag i morgen, og nu må han i gang med at læse til de mundtlige. Han og jeg har ikke samme måde at forberede sig på, så jeg må lære at holde mund og blot glæde mig over at kunne være sammen med ham i hverdagen.

Datteren kommer hjem i morgen, så det glæder vi os alle til. Det bliver en omvæltning sådan at skulle bo sammen med sine forældre igen, forhåbentlig finder hun et arbejde, så hun kan komme lidt væk :-)

Landmanden og jeg skal også ud og trille lidt på motorcykel, og hyggeligt samvær med andre skal man aldrig kimse af.

Dejen til kartoffelbollerne står og hæver, ølkagen er i ovnen og rugbrødet hæver i sin form. Jeg havde lige glemt, hvor lang tid det tager, så jeg nu er i tidsnød, godt at ovnen kan stilles til selv at slukke :-)

I aften skal mit kor synge på et plejehjem og bagefter deltage i fællessang. Det glæder jeg mig også til.

Ha en god dag.

9 kommentarer:

 1. Det lyder som om dine fridage er fyldt allerede, men med ting du holder af og glæder dig til, så kan det vidst kun blive nogle dejlige feriedage:)

  SvarSlet
 2. Sikke en masse livsglæde du bringer, Lene - tak for det :-)

  SvarSlet
 3. Pia - det var jo det jeg var ved at glemme ;-) nu glæder jeg mig

  Ella - selv tak :-)

  SvarSlet
 4. Hej Lene.
  Det er vel nok skønt at have 7 fridage i rap, nyd dem.
  Kartoffelboller, hvad er det? Har aldrig stiftet bekendtskab med dem. Når jeg googler ser det ud til at være en slags suppeboller, ligesom vores trilleboller, er det det?

  SvarSlet
 5. Håber du kommer til at nyde alle fridagene og det lyder det til at du vil. Og så får du datteren hjem igen det er jo bare lykken, og du har lovet dig selv at holde mund om sønnens forberedelses-taktik. Alt i alt kan det kun blive skønne dage. Tillykke med det herfra

  SvarSlet
 6. Din glæde, glæder mig, ha' det fornøjeligt og nyd det :)

  SvarSlet
 7. Kaja - det er boller med revne kogte kartofler i, som gør bollerne dejlige svampede. Opskriften har jeg bragt engang, men da lavede jeg ikke etiketter, så når jeg engang finder den, så skal jeg give dig et vink :-)

  Fru Koch og Sifka - Tak, jeg vil nyde det.

  SvarSlet
 8. Kaja - jeg fandt dem
  http://underet-er-at-vi-er-til.blogspot.com/2007/01/det-smagte.html.
  Det er den sidste dag i januar, de står under :-)

  SvarSlet
 9. Tak for opskriften, nu er den gemt.

  SvarSlet