torsdag, maj 31, 2007

HUN NYNNER HOS MIG

Den danske sang er en ung, blond pige,
hun går og nynner i Danmarks hus,
hun er et barn af det havblå rige,
hvor bøge lytter til bølgers brus.
Den danske sommer viste sig fra sin bedste side i dag, og den hjemvendte pariserkvinde nyder luften, maden og blomsterne.
Vi nyder, hun er hjemme :-)

10 kommentarer:

 1. Det må være dejligt at have flokken samlet. Har lige siddet og sagt til manden i mit liv og mine børns far, at det nu var dejligt, da de var små og i seng på dette tidspunkt - så vidste man da, hvor de var! Lige nu fejrer datteren sidste skoledag i 9. klasse, så det er nok nogle urolige år, vi går i møde. Jeg håber bare de kommer helskindede ud på den anden side....
  Det må være rart for jer at kunne sige - så langt så godt - selvom man jo nok aldrig helt slipper bekymringerne uanset hvor gamle ens børn er....

  SvarSlet
 2. Pollyanna , den tid husker jeg, og det er skønnere nu, al den uro og angst man gik rundt med, men som regel var der jo ikke noget at bekymre sig for.

  SvarSlet
 3. Dejligt vejr har det været i dag, smukke billeder har du taget, og ikke mindst så har du fået din datter hjem igen. Jeg kan godt forstå at flaget var hejst:-)

  SvarSlet
 4. Ja, det tror da jeg. Det er den skønneste følelse når de unge mennesker har været væk i lang tid og familien er samlet igen og alle har det godt. Uha hvor det føles godt i maven - nyd det

  SvarSlet
 5. Hvor dejligt for jer alle! Hun nyder garanteret også at være hjemme i reden igen .. .trods alt!

  SvarSlet
 6. Hvor lyder det skønt. Sol, sommer og friske pust fra Kærligheden by :)

  SvarSlet
 7. Jeg troede sangen hed: Den danske sang er en ond, blond pige?

  :-)

  Dejligt, at I har fået datteren hjem!

  SvarSlet
 8. Hvor er hun en heldig pige, med såan et dejligt sted at komme hjem til ;-) Jeg husker godt, den fornemmelse af at komme "hjem til mor" intet bedre end det! Desværre må jeg huske mig til den, min mor er ikke mere, men hun var den bedste :)

  SvarSlet
 9. Skønne billeder fra vores dejlige land! Det er lige så hjertet svulmer (og det er altså alvorligt ment, sådan da). Dine billeder kunne bruges i en bog om Danmark, dansk kultur, dansk hygge - og familiesamvær generelt.
  Nu er I 4 voksne under samme tag - jeg kan godt forstå din bekymring (mellem linjerne). Der er virkelig mange hensyn at tage - bare ikke altid, de yngste voksne tænker over det. Selvom det virker som om dine yngste voksne nok har en ide om, hvad det går ud på.
  Personligt er jeg glad for, at vores ældste "yngste voksne" har valgt at flytte for sig selv. Så har vi meget mere glæde af hinanden, når vi ses.

  SvarSlet
 10. Tak for alle kommentarerne, jeg har været bortrejst i en tre dage, så datteren har kunnet vænne sig til hverdag i Danmark uden at have sine forældre på nakken :-)

  SvarSlet