fredag, maj 25, 2007

GODT MIN VASKEMASKINE IKKE DUR!

Det har medført, at jeg er nødt til at gå tværs over gårdspladsen, ind gennem laden, hvor jeg lytter til små fuglepip, indtil jeg går ind i kartoffelhuset, skridter målbevidst ned til den anden ende og kommer ud til det, der i gamle dage (før vor tid) var et malkerum. Her står vaskemaskine og tørretumbler beregnet til staldtøj og håndklæder. Trods brug af effektivt skyllemiddel, der skulle fjerne svinelugt, så lugter de to maskiner ikke særlig godt. Almindeligt skyllemiddel kan ikke bruges, det tager ikke svinelugten, det gør det andet til dels men giver en kemisk lugt, som jeg ikke bryder mig om at have i mit tøj.

Nå men nu må jeg jo bruge maskinen, til afløbet er ordnet herinde, så der er blevet luftet ud og de første hold vasketøj er blevet luftet rigeligt.

Fordelen er at en dag som i dag, hvor jeg er doven, der vaskes kun tøj, stryges lidt, og så blogger jeg, da er min skridttæller alligevel oppe på 3600 skridt takket være utallige gåture med vasketøj.

2 kommentarer:

  1. Håber du får lavet afløbet i en fart. Hvis det er landmandens opgave, får han nok hurtigt lavet det, fremfor at lugte af grisebasser.

    SvarSlet
  2. Ja Kaja, men det her kræver lidt mere arbejde end som så.

    SvarSlet