lørdag, maj 12, 2007

JEG ER HELDIG OG TRÆT


Fordelen ved weekend arbejde er helt klart, at man ikke skal nå at have patienter færdig til undersøgelser eller terapeuter. Det giver en anden ro, samtidig med at vi ikke er så mange, så det er nemmere at overskue, om nogen har brug for hjælp.

Jeg havde ansvaret for de samme patienter som i går, men en god fast vagt tog sig af de to patienters vask, min kollega hjalp mig på den anden stue, og på den tredje stue forelskede jeg mig i endnu en gammel dejlig mand. Nu har jeg to af slagsen, som livet har været hård ved, og de har stadig bevaret glimtet i øjet og den positive tilgang til livet.

Der var nok at se til, men jeg fik nået de hængepartier fra i går, som nagede mig. Vi har tradition for, hvis der er tid til det, at når patienterne har fået morgenmad, så får de lov til at hvile sig, og imens nyder vi hinandens selskab over en kop te og et rundstykke. Ligesom vi prøver at spise sammen til frokost, og i dag lykkedes begge dele for de fleste af os.
Jeg havde kage med hjem, og landmanden var blevet færdig med at mulde alle marker, så han havde, SURPRISE, lavet te til min bagerkage. Tænk at jeg kan blive så glad over, at en anden har lavet te til mig :-)
Ydermere synes han, at vi skal tage ud og spise, når tvfodbold er færdig, for at fejre, at vi nu er helt færdige med markarbejdet i den her omgang.
Og havens rigdom er klar med nye buketter, jamen jeg er heldig og også meget træt, så jeg tror en powernap er tiltrængt, men fodbold er jo også godt at sove til :-)

8 kommentarer:

 1. Dejlige blomsterbilleder.
  Tillyke med at i er færdige med markarbejdet i første omgang, og jeg er helt enig i at det skal fejres, så afsted med jer, ud at nyde noget dejligt mad:-)

  SvarSlet
 2. Vel skal det fejres,Judith og så slipper jeg jo også for madtjansen :-)

  SvarSlet
 3. Du og landmanden må nyde aftenen. Det er skønt at slippe for madtjansen af og til.
  Det er skønt at have blomster i haven til små buketter.

  SvarSlet
 4. Du glæder dine omgivelser hver eneste dag - og så bliver du glad for at få serveret en kop te - du er et særligt menneske, Lene, som jeg er stolt over at kende :-)

  PS: det var mig der skrev som 2386 forleden - jeg ved ikke hvad der kiksede.

  SvarSlet
 5. Kaja - det er nemlig dejligt en gang imellem at slippe hverdagen, og han har bestilt bord et dejligt sted :-)

  Ella - tusind tak for ordene, dem får jeg svært ved at leve op til. Jeg har sagt det før, men du og Liselotte mindede mig om at skønne på livet her og nu og se på hverdagens små glæder. Det er jeg så glad for. Og du er velkommen her uanset hvordan du kommer :-)

  SvarSlet
 6. Når jeg blir gammel, og hvis jeg blir syk - så vil jeg herved bestille en plass der du er pleier. Så vet jeg at jeg blir tatt godt hånd om og behandlet med respekt. Hygg dere med middagen ute, og så kan dere jo nyte synet av markene når dere kommer hjem.

  SvarSlet
 7. Tak Hege, det er jeg glad for at høre, men jeg vil helst ikke se dig på sygehuset :-)
  Ja du kender os åbenbart godt Hege, vi nød maden og vi kørte langsomt forbi markerne og nød synet :-)

  SvarSlet
 8. Selvfølgelig gjorde dere det.

  SvarSlet