søndag, maj 20, 2007

FYN ER FIN


Knap hjemkommet fra arbejdet fredag blev motorcyklen pakket, og efter et bad til at blive vågen på drog vi af sted med kursen sat mod Fyn.

Jeg har det med at kunne sove i alt hvad der kører, desværre også på en motorcykel, og det er jo ikke så heldigt. På et tidspunkt følte jeg mig frit flyvende, jeg var ved at falde i søvn og mit hoved med hjelm på tyngede på landmandens nakke, så det gjorde ondt. Resolut lænede han sig frem, der var en der blev vågen, kan jeg roligt sige.

Vel ankommet til Tommerup syd for Odense på en lille efterskole blev vi mødt med knus og kram. En far og datter fra København, som vi havde kørt med til Garmisch-Partenkirchen sidste sommer, var også med til træf, det var rart at møde dem igen.

Det bedste ved de forskellige træf er køreturen, hvor en lokalkendt fører os rundt på små veje. Lørdag drog vi til Frankfri, Palleshave, Hudevad og andre eksotiske steder. På Fyn er der masser af læhegn med syrener, det ene smukkere end det andet, og var det ikke syrener var det hvidtjørn, det var ren Morten Koch idyl. Smukke små bindingsværkshuse lå side om side, jerseykøerne stoppede helt med at æde på græsmarken og stod og kiggede langt efter de 41 motorcykler.Frokosten blev indtaget ved en smuk sø i nærheden af Hudevad, derinde blandt træer var der læ, ellers blæste det, men solen skinnede smukt på os.Hele weekenden har været fyldt med snak om alt muligt mellem himmel og jord, men selvfølgelig mest om BMW motorcykler, der blev kigget og diskuteret, der blev givet gode råd, vi hørte om rejser hist og pist. Inspiration kan man aldrig få for meget af.

4 kommentarer:

 1. Det ser ud til,at I har haft en dejlig tur.

  Jeg har engang haft kæreste med motorcykel og sidder her og kommer i tanke om, hvor fedt det var, at køre landevejene tynde :-)

  SvarSlet
 2. Sifka, jeg har aldrig kørt motorcykel før. Landmanden havde MC i sine unge dage og altid haft en plan om at få en motorcykel, når han blev 50. At jeg så også er blevet bidt af det, det er så bare rigtig dejligt.

  SvarSlet
 3. Selv om jeg er norsk, så må jeg bare si det: Danmark er vakrest. End of story!

  SvarSlet
 4. Men nu tager jeg til Norge snart, så får vi at se Hege :-)

  SvarSlet