tirsdag, maj 08, 2007

SMÅ FINURLIGHEDER

Når Idényt kommer, så skynder jeg mig at skænke en kop te op og sætte mig med bladet. Haver, indretning af køkkener og diverse andre reklameindslag til os med hus og have interesserer mig ikke.

Næh, jeg elsker siderne med læsernes egne ideer, jeg er så fascineret af, hvilke små finurligheder folk finder på for at løse små hverdagsproblemer. For en kvinde med meget lidt tjek på hverdagsorden så er det en anden verden at begive sig ind i, og jeg kan lide at være tilskuer.

Efter at have læst siden denne gang, så ved jeg nu, at når jeg bruger snapseglas, så sætter jeg dem bare ind i almindelige glas i opvaskemaskinen, så vælter de ikke. Og når vi kommer i gang med grillen, så tager vi grillstarteren, efter kullene er hældt over på grillen, og svider ukrudtet på terrassen med restvarmen. Det er nok ikke så smart ved en træ terrasse ;-), men som de skriver i bladet, brug af idéer sker på læserens eget ansvar.

Jeg tror lige, at jeg skal prøve rådet om at putte overskårne hvidløg ned i friske muldvarpeskud, det skulle få muldvarpene til at løbe skrigende væk, tænk hvis det virkede, det var da enkelt.

Jeg gør ikke grin, lad mig understrege det, men jeg har det på samme måde, som når jeg kommer til et hus, hvor alt er på sin plads, der er orden i kaos, alle ved hvor alt skal ligge. Jeg forundres, ganske enkelt over at ha sådan tjek på det hele.

Og lidt misundelig er jeg vel også :-)

5 kommentarer:

 1. Næh vi skal passe på med de gode råd, det er ikke alle der virker.
  Jeg er også misundelig, når jeg ser de velordnede hjem, sådan ville jeg også gerne have det. Jeg forsøger men det lykkes aldrig helt. Det er nok de andre i husstanden, der roder for det er ikke mig ;-) ihvertfald ikke ret meget.

  SvarSlet
 2. Og du skulle snakke - jeg er ikke engang kommet igang med at skrive lister endnu .... eller madplan for den sags skyld .. ha en fin dag

  SvarSlet
 3. Kaja - jeg mener også det må være de andre i husstanden ;-) men jeg er ikke sikker på de er enig.

  Fru koch - den der madplan- der er en grund til at du ikke ser den mere på min blog ;-) og listerne jamen de lever deres eget liv, en gang imellem så mødes vi :-)

  SvarSlet
 4. Har tit tænkt på at sende "gode råd" ind, for mange af rådene er jo bare gamle husmodertricks - som den med salt i kogevandet til æggene...Sikke en masse chokolade jeg kunne "tjene" og sikke fed, jeg ville blive....

  SvarSlet
 5. Vi må nok heller lade være, moster tulle :-)

  SvarSlet