onsdag, maj 02, 2007

FISH'N CHIPS

Turbomad er alt hvad energien dur til efter arbejde, så en pose frosne panerede rødspættefileter og en pose frossen spinat blev tilberedt i en fart.MEN tilbehøret var store lækre bagekartofler fra kartoffelhuset, som blev skåret i både, vendt i olie og groft salt og en tur i ovnen, mens fileterne stegte på panden.

Der arbejdes stadig i marken, mon manden i huset er gået over til duracel? Hvordan kan man blive ved dag efter dag fra 7 morgen til 21- 22 om aftenen 6 dage i træk i flere uger? Men nu er vi snart færdig, i næste uge skulle de sidste kartofler gerne blive sat, og så kan vi få normal hverdag igen.

6 kommentarer:

  1. Godt der er lys forude, for ellers kunne det vel heller ikke gå med den arbejdsindsats.

    God fornøjelse med turbomaden, som slet ikke lyder så ringe :-)

    SvarSlet
  2. Det er da en lækker turbomad:-) Og så ovnbagte kartofler til,mmmm.

    Jeg har også undret mig over landmændene der nærmest kører i døgndrift,- hvordan de kan holde til det. Det må være en dejlig fornemmelse når det hele er overstået, og man kan slappe lidt af igen.

    SvarSlet
  3. Det må da mindst være selvopladelige duracel'er.

    Kartofler hentet i kartoffelhus, det lyder for mig helt eksotisk, og så er jeg bare så vild med ovnbagte.

    God aften :)

    SvarSlet
  4. Liselotte -Vi glæder os over et forår udover det sædvanlige, der har aldrig været en dag, hvor de måtte holde pga vejr eller reperationer. Det er måske også derfor han lige får lidt ekstra energi.

    Judith - Vi glæder os til normale dage, og ovnbagte kartofler er lækker og nem mad.

    Sifka - Mit eksotiske kartoffelhus, sådan har jeg aldrig tænkt på det før :-)

    SvarSlet
  5. Hils din flittige landmand. Med alt det arbejde kommer han vel i så god form så han vinder alle bakkespurterne når han kommer på mtb'en igen...

    SvarSlet
  6. Lizelotte - jeg tro han er i topform, for nu ser han topfodbold :-)

    SvarSlet