lørdag, september 22, 2012

EN LØRDAG I SEPTEMBER

Vejrbilleder blev studeret tidligt i morges, hvorefter der blev ringet besked til alle medarbejderne. Gårsdagens regnvejr satte en stopper for kartoffeloptagningen, i stedet for sorterede de kartofler, og så håbede de på tørvejr i dag.

DSC05864

Nu er kartoffeloptageren kørt ud, 2 traktorer med vogne er fulgt efter, og landmanden samt en medarbejder står klar ved indlagringsgrejet. Jeg skal besøge min far i eftermiddag, det giver mig tid til at få overblik over, om vejret holder tørt, og der derfor skal smøres eftermiddagsmadpakker til 5, eller om det kun er landmanden, jeg skal tænke på.

DSC05865

Jeg har også tænkt på mig selv, løbeturen er nemlig overstået, den startede med smådryp fra himlen,

DSC05866

men endte med den smukkeste regnbue, som jeg måtte nøjes med at nyde, for da jeg først var kommet hjem til kameraet, var regnbuen ikke nær så tydelig.

DSC05876

Formiddagen skal nok få ben at gå på, om et bad og en kop te er jeg klar til at gå med. Må din lørdag vise sig at have gode ben at gå på :-)

10 kommentarer:

 1. Sikke mange mundfulde, du allerede har taget af din Lørdag ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Miri, det er om at komme i gang, så kan jeg slappe af bagefter :-)

   Slet
 2. Du må sørge for at have kameraet med, også når du løber Lene.. God lørdag til jer alle i nord.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Inge, jeg kan ikke løbe med kameraet og min computer vil ikke lægge billeder ind fra mobilen mere, så jeg må nøjes med at nyde :-)

   Slet
 3. Flot, den regnbue...her vågnede man på sofaen kl 530 - har nok anstrengt mig for meget under vild med dans....så op og sove videre, det var stadig mørkt!

  SvarSlet
  Svar
  1. Lavendel, jeg vågnede også før planlagt og kunne ikke sove igen, derfor var jeg ude at løbe kl 7.15 :-)
   Du får da motion mens du ser fjernsyn ;-)

   Slet
 4. Sikke da et køretøj, ligner jo en raket. Dejlige billeder.... Her fik vi 35 mm regn igår så markarbejdet blev stoppet og der blev tid til at spise inde i køkkenet, dejligt, det er snart længe siden det sidst er sket. Idag skinner solen , men der bliver vist tidligst markvejr imorgen søndag. Go arbejdslyst med kartoflerne, og go´ weekend fra Joan M.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak i lige måde Joan :-) der er godt nok kommet meget regn, og de har lovet mere endnu, det har vi ikke brug for!

   Slet
 5. For enden af regnbuen.... Måske man skulle lede.
  Jeg kom til at bruge formiddagen på at vaske mine vinduer indvendig og gå en lille smule shop-amok. Rigtig god weekend hos jer.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak i lige måde Susanne, du pirker til min dårlige samvittighed, jeg har kun taget tre rum med bondevinduer, jeg mangler 9 rum! Flot gået af dig, og så nåede du endda at shoppe også, wow ;-)

   Slet