lørdag, september 29, 2012

GOD MORGEN

Det er gråt udenfor. DMI radar viser byger på vej, så landmanden og medarbejdere er startet med at tage kartofler op, de kan altid rykke ind i kartoffelhuset og sortere, når regnen kommer.

Jeg kan mærke, at jeg vist blot skal nøjes med at ønske alle en god lørdag. En lørdag, hvor der er rig mulighed for at tænde op i brændeovnen, trække den lune trøje på, lave varm kakao og måske skulle du endog prøve Marinas geniale ide til søsætning af chokoladebåde med flødeskum. Jeg kommer til at smile, for det er da en genial ide.

Rigtig god lørdag til dig. Vi går lige lidt tættere på solopgangen i går. (faktisk kan jeg bedst lide billedet fra i går)

P1040431

6 kommentarer:

 1. Og jeg ønsker også dig god morgen og rigtig god weekend :) Her er jeg selv næsten færdig med lyslampen og klar til at tage hul på dagen.

  Hilsen
  Henriette :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Henriette og en god weekend til dig også :-)Lyslampen lyder som en god start på en grå dag, lige nu titter solen dog frem, så måske er vi heldige?

   Slet
 2. Fantastisk smukt billed med de våde hjulspor.

  Mange tak for dine søde ord om mine chokoladebåde, det gør mig så glad når nogen kan bruge mine ideer.

  Hav en dejlig, dejlig weekend.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak i lige måde Marina, jeg glæder mig til at servere bådene, når jeg en gang får de unge mennesker hjem :-)

   Slet
 3. Jeg haaber I har en god kartoffelhoest og kartoflerne ikke er druknede!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tina, kartoflerne er rigtig flotte, der er mange af dem, de er ikke druknede, men det er noget værre bøvl at få dem taget op :-)

   Slet