onsdag, september 05, 2012

ENDNU EN DAG

Regnen i formiddags ødelagde igen høstplanerne. Sådan er det at være landmand, og kan man ikke holde til det, må man hellere lade være med at være landmand. Min arbejdsdag er gået godt, jeg har grinet, snakket og arbejdet, mest det sidste og alligevel skal jeg vist lægge billet ind på at få en fridag omlagt til arbejdsdag, hvis jeg skal nå det hele inden diplomstart. Jeg har brokket mig så meget over, at jeg altid er den sidste, der finder ud af nyheder om mine kolleger, så her til morgen var der en mail fra en ung kollega. Hun ville blot fortælle, at da hun i går mødte ind i aftenvagt efter ferie, fortalte hun kollegerne, at hun var gravid. Fin service, jeg har fortalt de andre kolleger, at det informationsnivau synes jeg, vi skal fastholde.

Aftensmaden blev sent, for jeg havde jo regnet med høstdag og sen aftensmad, og en oksebov tager nu en gang den tid, sådan en tager. Nu har jeg så masser af stegt kød, og jeg synes tit, det bliver kedeligt som restemad, men måske har du gode ideer til at få udnyttet resterne? Jeg tænker på biksemad, for det meste bruger jeg dog rester af stege til pålæg, men der har jeg allerede noget, som skal bruges.

En gåtur kunne være dejligt, jeg håber, jeg kan overtale mig selv til en rask tur, inden det bliver alt for mørkt, men først skal der slås mave, og det kan passende ske ved computeren med min uundværlige kop te. God aften til dig.

PS og jeg nyder vores kartofler, de skal blot skrubbes let, så ser de sådan ud.

P1040222

8 kommentarer:

 1. Pokkers også jeg ikke bor lidt tættere på dig, så ville jeg tigge nyopgravede kartofler hele tiden.. :-)
  Uhmmm oksebov med peberrodssovs er det første jeg tænker, men det har I måske fået i dag..??

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej Inge, faktisk har jeg aldrig prøvet at lave peberrodssovs, men koldt oksekød på rugbrød med peberrodssalat uhm :-)
   Og jeg gad da godt have dig lidt tættere på :-)

   Slet
 2. Uhmmm lækre nye kartofler! Dem behøver man ikke kød til.
  Bixemad er altid godt, piza-fyld kan strimlet kød også bruges til!

  SvarSlet
  Svar
  1. Charlotte, kartofler er gode både med og uden kød :-)

   Slet
 3. Så hyggelig å titte innom din blogg, mye koselig å lese!:)Hilsen Else Britt i Humlehagen.:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Else Britt og velkommen her :-)

   Slet
 4. En rest af oksebov, der er skrået i tynde skriver, kan bruges som fyld i en æggekage, det har samtidigt den fordel, at det tager noget af den salte smag fra baconen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Uhm Tine, det lyder lækkert :-)

   Slet