onsdag, september 19, 2012

ER MAN AFHÆNGIG?

Når man får lyst til at ruske Ipad’en , fordi de andre er så sløve til at spille Ruzzle, så jeg ikke kan komme til at spille!

Eller når man udmærket ved, at der er flere ting, der skal gøres, men det er bare sjovere at spille, når de andre endelig vågner op og får spillet deres runde.

Og læg mærke til etiketten? Sport! Jeg er nemlig helt sikker på, at min hjerne bliver trænet. Og det har min hjerne brug for. Forleden aften skulle jeg kode en læge,og da jeg fik hende i røret, var min hjerne blank. Jeg kunne overhovedet ikke huske, hvad jeg ville. Heldigvis kunne jeg huske mit tillægsspørgsmål (sådan et er godt at have, for hvem ved, hvornår jeg igen ville få lægen i tale, de arbejder sandeligen for deres løn, de unge læger), og da jeg havde spurgt om det, kom jeg i tanke om det andet. Føj hvor var det væmmeligt.

Nå men mens jeg tager på arbejde, kan mine modspillere lige sørge for at få spillet, så jeg har noget at slappe af med, når jeg kommer hjem. Tak :-)

God onsdag til jer alle

P1040351

16 kommentarer:

 1. Jeg tror ikke at du er ved at være glemsom bare fordi du glemmer et spørgsmål, det har jeg da prøvet flere, jeg tror det er fordi ens tanker tager på langfart så man for et øjeblik glemmer nuet..;-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Annemarie, jeg er ikke bekymret, men det føltes meget ubehageligt ikke at kunne huske :-)

   Slet
 2. Hihi det lyder som en lille afhængighed.. :-)
  God dag hos dig Lene.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Inge, mon jeg skal tage en kold tyrker ? :-)

   Slet
  2. Jeg lader være, Stine :)

   Slet
 3. Min Ipad er også en rigtig flytte-fokus-ting. Vasketøjet løber jo ingen steder, når man lige lægger et par ord.

  Jeg tror, at alle kender til at tabe tråden en gang imellem. At gå efter noget, og at skulle tilbage for at se, hvad det var man gik efter. Jo, det sker også her.

  Jeg vil nu ikke glemme at ønske dig en varm onsdag i et køligt efterår.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Susanne, det er utroligt så meget man har, som ikke går nogen steder, nogle gange formerer det sig bare :-)

   Slet
 4. Haha...spil du bare memig - er garanteret hurtig - "Lavendels"

  SvarSlet
  Svar
  1. Lavendel, du er udfordret :-)

   Slet
 5. Der er jo en grund til, at jeg ikke kaster mig ind i de der spil:-) Jeg siger det bare!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg hører hvad du siger, Charlotte :-) Det er for sent ;-)

   Slet
 6. ;-) og jeg der ikke spiller hele tiden fordi jeg er bange for at andre synes jeg er anstrengende!! ;-) jeg vil straks prøve at slå dig!!

  SvarSlet
 7. Åh jeg ville gerne spille mere, men der er så meget andet, der kræver min tid i øjeblikket... masser af kurser og møder, nyt job, en far, der har været indlagt,..... og så skal jeg være mormor :)) og den vordene mor har været/er stadig træt og har derfor trængt til hjælp, men vi går mod mørkere tider, så mon ikke det bliver til lidt mere henover vinteren.
  Jeg må øve mig, gider ikke få bank hver gang ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jette, du har da nok at se til. Håber din far har det bedre. Og så skal du være mormor! Det er langt vigtigere end Ruzzle :-) (og du banker da mig)

   Slet