lørdag, september 08, 2012

LUTTER GODE TING

Forhåbentlig bliver det høstdag i dag.  Hvis vejret er med os, kan der høstes færdig, det ville være dejligt, så kan der koncentreres om næste projekt, nemlig at få alle kartoflerne i hus. Kartoflerne står trygt og godt ude på markerne i kammene, de skal stå en lille uge mere, så er skindet ved at være stærkt nok til at tåle optagning, indlagring og opbevaring, uden at det sprækker.

P1040308

Da jeg meldte mig til elevtræf, troede jeg, at høsten ville være vel overstået inden denne lørdag. Det er så ikke tilfældet, så der skal planlægges, for at jeg kan føle, det er i orden, at jeg forlader matriklen hele dagen i dag. Trætheden i kroppen har ikke helt forladt mig, vi var inviteret til surpriseaftensmad i går aftes med fejring af den kvindlige del af et vennepar, som både har fødselsdag i denne weekend, har købt egen praksis og har købt hus. Heldigvis blev det ikke sent, men maden er stadig fyldt med supergod mad og lækre vine. 

Så langt kom jeg i morges, inden det gik op for mig, at tiden var løbet fra mig. Det blev høstvejr i dag, de blev ikke helt færdig, men der er ikke meget tilbage.

P1040319

Jeg kom til elevtræf i Viborg. Det er 11 år siden, at jeg har været med. Der har hele tiden været en lille gruppe, som har set hinanden hvert år, og i år havde de to arrangører bestemt, at konceptet skulle være anderledes. Vi mødtes på Borgvold ved søerne i Viborg. Ja det har du hørt om før, for det er der, min far og jeg tager ned og spiser is og nyder udsigten. I dag var det starten ppå en fantastisk cykeltur. Vi cyklede ad cykelstier ud til Dollerup bakker, en helt utrolig smuk tur i et tempo, så vi kunne snakke sammen. Der blev holdt pause ved iskiosken, uden at spise is, for kort efter skulle vi spise frokost på Niels Bugges kro. Først gik vi dog en tur rundt på inderøen ved Hald sø. Og ja det Dollerup Bakker har du også hørt om før, der kørte min far og jeg ud en sommeraften.

P1040314

Da vi nåede Borgvold igen, havde vi også cyklet gennem Viborg, mens vi fik genopfrisket minder om tiden på sygeplejeskolen. Til slut drak vi te/kaffe og spiste lækkert hjemmebag hos en af mine elevkammerater. Og vi havde fortjent det. 28 km cykeltur og 5 km gåtur!

10 kommentarer:

 1. Dollerup Bakker er bare i orden! Selv jeg inkarnerede sjællænder har været der to gange og er vild med at gå omkring i det område.
  Tak for gode og mindevækkende billeder :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Selv tak Ellen, jeg har helt sikkert lyst til at vende tilbage, det er et herligt område :-)

   Slet
 2. Der er så dejligt på de kanter! Lyder som en fin, fin tur!

  SvarSlet
  Svar
  1. Charlotte, og jeg havde følge af en strandbynit :-)

   Slet
 3. Der er meget smukt, og sikke en masse motion I har fået...God søndag til dig..;-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak i lige måde Annemarie, skønt med al den motion :-)

   Slet
 4. Hvor er det skønt at høre, at I mødes stadigvæk. Og denne her tur må da have været rigtig god. Jeg føler ligesom Ellen, at jeg kender området godt. Et år gav jeg husbonden en overnatning med middag på Niels Bugges Kro, hvor vi gik nogle lange ture, og et andet år besøgte DVL-Lyngby vores tidligere medlem, der nu er med i DVL-Viborg, og vi travede området tyndt den weekend. Og jeg er sikker på, vi kommer igen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Conny, der er vist plads til mange gåture. En af mine elevkammerater sagde at turen på inderøen skiftede afhængigt af årstiderne :-)

   Slet
 5. Det har da på alle måder været en dejlig dag :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Inge, det var en skøn dag :-)

   Slet