tirsdag, september 25, 2012

ULOGISK eller bare lidt dum?

Når jeg er inde på andres blogspotsider, så har jeg mulighed for at gå direkte til mit betjeningspanel øverst oppe i højre hjørne. Når jeg er inde på min egen blogside, har jeg ikke! Her må jeg gå en omvej for at komme derind…..

Så langt nåede jeg i mit indlæg, før jeg tænkte, det kan ikke passe, måske er det bare et ikon, jeg skal trykke på. Væk fra indlægget, ind på bloggen og oppe i venstre hjørne er et orange B.

BINGO! Godt jeg selv fandt ud af det. Det er godt at undre sig, det er godt at tænke over tingene, det er godt at prøve nye veje, før man afviser noget som værende ulogisk, dumt eller andre negative ord.

Lige nu sidder jeg, mens jeg drikker en kop te og spiser et stykke knækbrød med ost, og overvejer om de to kolleger, som jeg fortalte, at jeg fluks ville løbe en tur, når jeg kom hjem, er på arbejde i morgen.  Det ville være så træls at skulle forklare, hvorfor jeg ikke gjorde, som jeg sagde. Jeg havde jo netop listet alle grundene op til at skulle gøre det, mere energi, vil gerne gennemføre mit løbeprogram, det bliver for mørkt senere, maven er for tung efter aftensmaden osv. Måske kunne jeg nå det lige om lidt. Landmanden skal træne hund sammen med en anden, regnen har sat en effektiv stopper for kartoffeloptagningen, vi satser på, at der er tørt nok på torsdag, for morgendagen er opgivet. Jeg har luftet tanken om sen aftensmad og en løbetur, det er han helt med på, ja ikke løbeturen, det får jeg ham nok ikke til ;-)

Vi får se. Jeg snupper en kop te og et dameblad, måske lidt Ruzzle. Håber du har tid til at slappe af.

P1040407

5 kommentarer:

 1. Hihi.. Ja det er sundt at undres, og klogt at følge sin undren til dørs og undersøge.. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Inge , og jeg har i så lang tid undret mig og været irriteret :-)

   Slet
 2. Her er det så vådt, at bare tanken om at løbe får det til at dryppe!
  Men jeg skal så også til møde i Aalborg, så det bliver ikke!
  Jeg har opgivet at lave et lille let regnskab - jeg KAN ikke finde ud af det! Så hatten af fordi du fanft knappen:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Charlotte, her er også vådt, men det regnede da ikke så meget, da jeg løb :-)

   Slet
 3. hihi, jeg har da heller aldrig trykket på på ikonet, tak fordi du deler så har jeg også lært lidt, det irreterede også mig at jeg skulle en omvej...;-D

  SvarSlet